Teljes működőképesség kibővített erőforrásokkal

Munkatársaink és ügyfeleink biztonsága rendkívül fontos számunkra. Mivel termékeink és megoldásaink sok kritikus és nélkülözhetetlen vállalkozás működését biztosítják: a KEYENCE továbbra is teljes mértékben működőképes. A vállalati politikánk kidolgozása során továbbra is szorosan figyelemmel kísérjük és követjük a közegészségügyi hatóságok útmutatásait. Kérjük, olvassa el az alábbiakat további információkért, de mivel a helyzet folyamatosan változik, ezért bátran forduljon hozzánk kérdésevel.

KEYENCE elérése

Telefonos és e-mailes támogatást nem érinti. Ha már dolgozott velünk a múltban, nyugodtan keresse fel korábbi kapcsolattartóját. Amellett, hogy weboldalunkon minden információt megtalál, virtuális találkozókkal (videó konferencia stb.) is támogatást nyújtunk Önnek.
Itt megtalálja, hogy hogyan lépjen kapcsolatba velünk.

Új projektek vagy alkalmazások

Helyi, közvetlen termékértékesítéssel foglalkozó csapatunk készen áll arra, hogy segítsen megtalálni az Ön igényeinek megfelelő megoldást! Amellett, hogy továbbra is meglátogathatjuk létesítményeikben helyszíni demonstrációk céljából, kibővítettük erőforrásainkat, hogy segítsünk Önnek virtuális bemutatókkal és még sok minden mással. Webhelyünk kiváló indulási hely, vagy megkereshet minket közvetlenül, hogy kapcsolatba lépjen a helyi termékszakértővel.

Ellátási lánc és rendelések teljesítése

További biztonsági intézkedésekkel, folyamatosan alkalmazkodva a közegészségügyi hatóságok legfrissebb útmutatásaihoz - raktárunk felszerelten, teljes kapacitással működik és továbbra is a legtöbb megrendelést még ugyanazon a napon fel is tudjuk adni.

Műszaki támogatás és szervíz szolgáltatások

Műszaki mérnökeink támogatása és szervizünk továbbra is teljes kapacitással működik, ugyanolyan képességekkel és ismeretekkel, mint mindig. Termékszakértőink közvetlen csoportja segíthet az alkalmazásokban és alkatrészek tesztelésében. Szervizünk csak KEYENCE termékeket fogad el javításra.

Alkalmazottaink

Igyekeztünk gyorsan kibővíteni képességeinket és technológiánkat annak érdekében, hogy a lehető legtöbb csapattagunk otthoni munkát végezzen. Munkatársaink többsége otthonról dolgozik, készen állva az ügyfeleink és az üzlet támogatására a megszokott módon.