3D Szkenner
Az Ön igényeitől függően a KEYENCE testreszabott megoldást kínál mindenféle ipari alkalmazáshoz. Csak válassza ki az alábbiak közül, hogy milyen típusú 3D-s szkenner lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

 • Offline 3D szkennert szeretnék használni

  VR-5000


  ÉRINTÉSMENTES PROFIL MÉRÉS 1 MÁSODPERC ALATT
  Egyszerűen helyezze a mintát a 3D-s szkenner asztalára, kattintson a mérés gombra, és másodpercek alatt megkapja a profilméréseket, még bonyolult felületeken és kiterjedt területeken is. Az érintésmentes profilmérés lehetővé teszi az alkatrészek mérését anélkül, hogy a minta felületét egy szondaheggyel megkarcolná.

  MÉRJEN BONYOLULT FORMÁKAT
  Az tapintásos elven működő mérőeszközök pontos minta rögzítést és tájolást igényelnek, és íves felület vagy összetett geometria mérése nehéz lehet. A VR-5000 3D szkenner nem igényel különleges minta rögzítést, és a mérések bárhol elvégezhetők a mintán.

  MEGISMÉTELHETŐ PROFIL MÉRÉSI EREDMÉNYEK
  A beépített segédeszközök lehetővé teszik referenciapontok és vonalak létrehozását a felhasználók közötti eltérések elkerülése érdekében. A VR-5000 lehetővé teszi, hogy az összes felhasználó a mintán azonos pozícióban végezzen mérést.

 • Inline szkennert szeretnék használni

  LJ-V 7000


  ULTRA NAGY SEBESSÉGŰ MINTAVÉTEL
  Ez az Inline 3D szkenner lehetővé teszi nagy sebességgel mozgó termékek nagy felbontásban történő mérését anélkül, hogy kihagyna egyetlen mintadarabot is.

  KIVÁLÓ ÉRZÉKENYSÉG ÉS STABILITÁS
  A profilokat az eszköz pontosan méri még abban az esetben is, ha sötét a felületeket, alacsony visszaverődésű lejtőket, illetve magas visszaverődésű fém felületeket egyszerre kell beolvasni és feldolgozni.

  VÁLTOZATOS MÉRÉSI FELADATOK
  Végezzen bármilyen nagy pontosságú mérést a számos különféle fejegységgel és mérési móddal. Akár 3D-s ellenőrzés is lehetséges, amikor a fejegység képfeldolgozó rendszerhez csatlakozik.