• Mi az a konfokális pásztázó lézermikroszkóp?

  Az érdességmérés során a lézermikroszkópok érintkezés nélkül is képesek profil-, duvaság- és filmvastagság-méréseket végezni nanométeres felbontásban bármilyen anyagon vagy formán.

 • Hogyan működik a lézermikroszkóp?

  A fény és a lézeres fényforrás kombinálásával a konfokális pásztázó lézermikroszkópok a felületek pásztázásával optikai kép készítése mellett nagy felbontású felületadatokat is begyűjtenek. Nanométer-szintű magasságok mérésére is képes a visszatérő lézerfény intenzitásának a lézer z-helyzetéhez viszonyított elemzésével.

 • Miért válasszunk lézermikroszkópot?

  A hagyományos 3D mérési rendszerek, mint a felülettel érintkező eszközök és interferométerek károsíthatják a mért anyagot, vagy bizonyos anyagok és felületek esetében nem tudnak adattal szolgálni. Ezek az eszközök költségesek is lehetnek, használatuk pedig időigényes és körülményes.

 • Mennyire egyszerű a VK-X250 használata?

  Egyszerűen helyezze a mintát az alapra, kattintson a mérésre, a VK-X250 pedig automatikusan elvégzi a minta pásztázását és méréseit. Speciális elemzőszoftverünk automatikusan elemzi a kapott adatokat, és az értékeléshez felületdurvasági paramétereket ajánl.

 • Miért válasszam a Keyence-t?

  A KEYENCE 1974 óta iparvezető az érzékelőtechnológia területén. A KEYENCE közvetlen értékesítési csapata leendő ügyfeleit bemutatóeszközökkel látogatja meg, hogy megtalálják a lehető legjobb megoldást az adott alkalmazásokhoz.

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

* kötelező adat.