• Mi az a konfokális pásztázó lézermikroszkóp?

  A felületi mérés során a lézermikroszkópok érintkezés nélkül is képesek profil-, duvaság- és filmvastagság-méréseket végezni nanométeres felbontásban bármilyen anyagon vagy formán.

 • Hogyan működik a lézermikroszkóp?

  A fény és a lézeres fényforrás kombinálásával a konfokális pásztázó lézermikroszkópok a felületek pásztázásával optikai kép készítése mellett nagy felbontású felületadatokat is begyűjtenek. Nanométer-szintű magasságok mérésére is képes a visszatérő lézerfény intenzitásának a lézer z-helyzetéhez viszonyított elemzésével.

 • Miért válasszunk lézermikroszkópot?

  A hagyományos 3D mérési rendszerek, mint a felülettel érintkező eszközök és interferométerek károsíthatják a mért anyagot, vagy bizonyos anyagok és felületek esetében nem tudnak adattal szolgálni. Ezek az eszközök költségesek is lehetnek, használatuk pedig időigényes és körülményes.

 • Mennyire egyszerű a VK-X250 használata?

  Egyszerűen helyezze a mintát az alapra, kattintson a mérésre, a VK-X250 pedig automatikusan elvégzi a minta pásztázását és méréseit. Speciális elemzőszoftverünk automatikusan elemzi a kapott adatokat, és az értékeléshez felületdurvasági paramétereket ajánl.

 • Miért válasszam a Keyence-t?

  A KEYENCE 1974 óta iparvezető az érzékelőtechnológia területén. A KEYENCE közvetlen értékesítési csapata leendő ügyfeleit bemutatóeszközökkel látogatja meg, hogy megtalálják a lehető legjobb megoldást az adott alkalmazásokhoz.

JAVASOLT TÉTELEK

VK-X Series 3D Laser Scanning Confocal Microscope Catalogue

VK-X Series 3D Laser Scanning Confocal Microscope Catalogue
 • [Fájltípus]PDF:5.55MB

Garantáljuk a 100%-os adatvédelmet - az Ön adatait soha nem adjuk ki.

Adatvédelmi nyilatkozat

Szolgáltatás tagoknak

 • Azonnali dokumentum letöltések
 • Gyors árajánlatkérés
 • Egyszeri regisztráció, korlátlan hozzáférés

Regisztráció

lépés 1/3

Kérjük, adja meg az alábbi információkat a KEYENCE webes fiókjának létrehozásához. Ez az egyszeri regisztráció korlátlan hozzáférést biztosít webes forrásainkhoz.

KEYENCE Műszaki hírlevél (Ingyenes)

Ellenőrizze a beérkező E-mail postaládáját!

Most küldtünk egy megerősítő linket a címre.
Amint megérkezik, 24 órán át lesz érvényes.
Nem kapott e-mailt? Kérjük, ellenőrizze a spam vagy a levélszemét mappáját.