• KAMERARENDSZER
  Ipari automatizálás

  Töltse le katalógusunkat, amely segít az Ön ellenőrzési elvárásainak legmegfelelőbb kamerarendszer kiválasztásához
  • MIRE HASZNÁLHATÓ EGY KAMERARENDSZER A GYÁRTÁSBAN?

   Automatizált ellenőrzésre minden iparágban, például az autóipar, félvezetőgyártás, gyógyszeripar és élelmiszercsomagolás területén - többek között olyan feladatok ellátására, mint alkatrész jelenlét/hiány vizsgálat vagy szín- és szövegfelismerés.

  • KAMERARENDSZER: HOGYAN VÁLASSZUNK?

   A legjobban teljesítő technológiák cserélhető, magas felbontású kamerarendszerrel és vonal kamerákkal vannak felszerelve, amelyeknek mind üzembe helyezése, mind üzemeltetése egyszerű.  Fontos szempont lehet továbbá a beszállító kiválasztásánál, hogy mindent egy helyen megvásárolhat, amire az ellenőrzéshez szüksége van.

  • MITŐL MÁS A CV-X?

   A CV-X egy innovatív kamerarendszer, melynek üzembe helyezése és programozása nagyon nem igényel szaktudást. Olyan beépített alkalmazásokkal segíti a felhasználókat, mint az automatikus oktató eszköz vagy a felhasználásfüggő üzemeltetési útmutató generátor.

  • HOGYAN MŰKÖDIK A CV-X?

   A CV-X ipari kamerák, magas intenzitású megvilágítás és szofisztikált algoritmusok kombinációjaként segíti a termelékenység növelését bármilyen auomatizálási folyamatban.

  • MIÉRT VÁLASSZAM A KEYENCE-ET?

   A KEYENCE 1974 óta iparvezető az érzékeléstechnológia terén. Értékesítési csapatunk közvetlenül az ügyfél telephelyén mutatja be termékeinket, hogy minden alkalmazáshoz megtalálják a lehető legjobb megoldást.

  JAVASOLT TÉTELEK

  XG/CV-X Sorozat Kamerarendszereink Katalógus

  XG/CV-X Sorozat Kamerarendszereink Katalógus
  • [Fájltípus]PDF:2.58MB

  Bejelentkezés

  Felhasználói regisztráció

  * kötelező adat.