• Mélység mérés

  A hagyományos mérési módszerekkel
  kapcsolatos problémák:
  Pozicionálási hibák
  Fókuszálási hibák
  Képzettségi szintekből adódó hibák

  A megoldás az IM sorozat:
  Nincs szükség pozicionálásra
  Automatikus fókuszbeállítás
  Konzisztens eredmények kezelőtől függetlenül

  Gyakorlati mérési példákért töltse le katalógusunkat!
 • Mi az az IM széria?

  Az Instant Measurement System technológiájú IM sorozat egy képalkotó-méretellenőrző rendszer, a méretezés úttörője, amely az optikai méretellenőrző, tolómér/mikrométer, mérőmikroszkóp és optikai koordináta mérőgépek használatát váltja ki.

  Az IM sorozat alkalmazási példái: prototípusok és egy szerszám által készített első alkatrészek vizsgálata, minták és alkatrészek folyamatbeli vizsgálata, szállítás előtti vizsgálatok, beérkező vizsgálatok.

 • Mélység mérés egy gombnyomással

  Helyezze el az alkatrészt a tálcán, nyomja meg a gombot, és mindössze 3 másodperc után már le is olvashatja az eredményeket OK/NG jelzéssel ellátva - akár 99 méretadatot maximum 100 alkatrészen egyidejűleg. Ez a mérési módszer drasztikusan csökkenti a minőségellenőrzés időtartamát.

  Az azonnali mérést biztosító rendszer dedikált, tapintásos magasságmérő szondája segít a különféle méretek leméréséhez alkalmazott egyéb mérőeszközök használatához szükséges idő, valamint a mérési eredmények kinyeréséhez szükséges műveletek csökkentésében. A mintakeresés funkció lehetővé teszi a rendszer számára az előre megadott magasság-/mélység automatikus érzékelését és lemérését.

 • Zárja ki a felhasználói hibák lehetőségét

  Az IM széria fejlett optikájának és ultra gyors képfeldolgozó rendszerének köszönhetően minden mérés ugyanazt az eredményt adja vissza, függetlenül attól, hogy ki végzi a mérést. Az automatikus fókuszbeállítás kiküszöböli az inkonzisztens értékeket . Az egyszerű „elhelyezés és gombnyomás” módszere kezelőtől függetlenül konzisztens mérési eredményeket garantál.

 • Automatikus vizsgálati jelentések

  A rendszer komplett vizsgálati riportot és elemzést készít automatikusan - az adatok manuális rögzítése nélkül. A beépített trendgrafi kon- és hisztogramfunkció minden mért elemben grafi konok használatával teszi lehetővé a lentiekhez hasonló trendek és eltérések ellenőrzését.

  A mért értékek fokozatosan csökkennek 
  Az eltérés nagyobb 
  A mért értékek ciklikusan ingadoznak

 • Rugó

 • Megmunkálás esztergával

 • Csavar

 • Műanyag felső megvilágítással

Gyakorlati mélység mérési példákért töltse le katalógusunkat bejelentkezés, illetve regisztráció után!

Garantáljuk a 100%-os adatvédelmet - az Ön adatait soha nem adjuk ki.

Adatvédelmi nyilatkozat

Szolgáltatás tagoknak

 • Azonnali dokumentum letöltések
 • Gyors árajánlatkérés
 • Egyszeri regisztráció, korlátlan hozzáférés

Regisztráció

lépés 1/3

Kérjük, adja meg az alábbi információkat a KEYENCE webes fiókjának létrehozásához. Ez az egyszeri regisztráció korlátlan hozzáférést biztosít webes forrásainkhoz.

Ellenőrizze a beérkező E-mail postaládáját!

Most küldtünk egy megerősítő linket a címre.
Amint megérkezik, 24 órán át lesz érvényes.
Nem kapott e-mailt? Kérjük, ellenőrizze a spam vagy a levélszemét mappáját.