• Párhuzamosság és magasság mérése

  A hagyományos mérési módszerekkel
  kapcsolatos problémák:
  Pozicionálási hibák
  Fókuszálási hibák
  Képzettségi szintekből adódó hibák

  A megoldás az IM sorozat:
  Nincs szükség 
  pozicionálásra
  Automatikus fókuszbeállítás
  Konzisztens eredmények kezelőtől függetlenül
 • Mi az az IM széria?
  Milyen alkalmazásokban használható?

  Az Instant Measurement System technológiájú IM sorozat egy képalkotó-méretellenőrző rendszer, a méretezés úttörője, amely az optikai méretellenőrző, tolómér/mikrométer, mérőmikroszkóp és optikai koordináta mérőgépek használatát váltja ki.

  Az IM sorozat alkalmazási példái: prototípusok és egy szerszám által készített első alkatrészek vizsgálata, minták és alkatrészek folyamatbeli vizsgálata, szállítás előtti vizsgálatok, beérkező vizsgálatok.

 • Párhuzamosság és magasság
  mérése egy gombnyomással

  Helyezze el az alkatrészt a tálcán, nyomja meg a gombot, és mindössze 3 másodperc után már le is olvashatja az eredményeket OK/NG jelzéssel ellátva - akár 99 méretadatot maximum 100 alkatrészen egyidejűleg. Ez a mérési módszer drasztikusan csökkenti a minőségellenőrzés időtartamát.

  Az azonnali mérést biztosító rendszer dedikált, tapintásos magasságmérő szondája segít a különféle méretek leméréséhez alkalmazott egyéb mérőeszközök használatához szükséges idő, valamint a mérési eredmények kinyeréséhez szükséges műveletek csökkentésében. A mintakeresés funkció lehetővé teszi a rendszer számára az előre megadott magasság-/mélység automatikus érzékelését és lemérését.

 • Zárja ki a felhasználói hibák lehetőségét

  Az IM széria fejlett optikájának és ultra gyors képfeldolgozó rendszerének köszönhetően minden mérés (párhuzamosság, magasság, mélység stb) ugyanazt az eredményt adja vissza, függetlenül attól, hogy ki végzi a mérést. Az automatikus fókuszbeállítás kiküszöböli az inkonzisztens értékeket . Az egyszerű „elhelyezés és gombnyomás” módszere kezelőtől függetlenül konzisztens mérési eredményeket garantál.

 • Automatikus vizsgálati jelentések

  A rendszer komplett vizsgálati riportot és elemzést készít automatikusan - az adatok manuális rögzítése nélkül.A beépített trendgrafi kon- és hisztogramfunkció minden mért elemben grafi konok használatával teszi lehetővé a lentiekhez hasonló trendek és eltérések ellenőrzését. 

  A mért értékek fokozatosan csökkennek
  Az eltérés nagyobb
  A mért értékek ciklikusan ingadoznak

 • Rugó

 • Megmunkálás esztergával

 • Csavar

 • Műanyag felső megvilágítással

Gyakorlati mérési példákért párhuzamosság, vastagság és magasság mérésével kapcsolatban töltse le katalógusunkat!

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

* kötelező adat.