• Gyártósori mérőrendszer
  Gyors mérés színtől, anyagtól és pozíciótól függetlenül

  Külső átmérő, szintkülönbség, szög és egyéb paraméterek nagy pontossággal lemérhetőek egy fényszalagos optikai mérőrendszer segítségével. Ennél a technikánál a céltárgy párhuzamos fényen halad át, és a rendszer az annak így levetült árnyékát használja fel a mérés készítéséhez. A céltárgy érkezhet futószalagon vagy robotkar, illetve  kontroller segítségével.

  A Keyence fényszalagos optikai mikrométerével a gyorsabb mintavételezési ciklus akkor is biztosítja a stabil mérést, ha a cél kifut. A pozíciókorrekciós funkcióval akkor is helyes mérések végezhetők, ha a cél megdől valamilyen irányba. A mérést nem befolyásolja a célfelület színe. További információért töltse le katalógusunkat a lap alján.

 • Gyártósoron kívüli mérőrendszer
  Felhasználófüggetlen eredmények 3 másodperc alatt

  Ez a mérőrendszer drasztikusan lecsökkenti a vizsgálat idejét, és mindig ugyanazt az eredményt mutatja, bárki is használja a készüléket. Betanítás nélkül bárki egy gombyomással mérhet +/- 2 um pontossággal 99 méretadatot akár 100 alkatrészen másodpercek alatt.

  A különböző projektek és műszakok nyomonkövetése, illetve az eredmények jelentése is egyszerűen kézben tartható. Ez a mérőrendszer automatikusan begyűjti a vizsgálati eredményeket, Ön pedig pár kattintással azonnal kiválaszthatja a számára fontos statisztikákat, és egyből küldheti vagy nyomtathatja is az ebből összeállított jelentést. Ha szeretne többet megtudni erről a rendszerről, töltse le a lap alján található katalógusunkat.

A KEYENCE 1974 óta iparvezető az érzékeléstechnológia terén. Értékesítési csapatunk közvetlenül az ügyfél telephelyén mutatja be termékeinket, hogy minden alkalmazáshoz megtalálják a lehető legjobb megoldást.

AJÁNLOTT ELEMEK

IM-7000 Sorozat Képalkotásos Mérőrendszer Katalógus

IM-7000 Sorozat Képalkotásos Mérőrendszer Katalógus
 • [Fájltípus]PDF:6.17MB

Hogyan mérjünk? KULCSFONTOSSÁGÚ INFORMÁCIÓK - AZ ELMOZDULÁSÉRZÉKELŐKRŐL/MÉRÉSI RENDSZEREKRŐL

Hogyan mérjünk? KULCSFONTOSSÁGÚ INFORMÁCIÓK - AZ ELMOZDULÁSÉRZÉKELŐKRŐL/MÉRÉSI RENDSZEREKRŐL
 • [Fájltípus]PDF:9.15MB

Garantáljuk a 100%-os adatvédelmet - az Ön adatait soha nem adjuk ki.

Adatvédelmi nyilatkozat

Szolgáltatás tagoknak

 • Azonnali dokumentum letöltések
 • Gyors árajánlatkérés
 • Egyszeri regisztráció, korlátlan hozzáférés

Regisztráció

lépés 1/3

Kérjük, adja meg az alábbi információkat a KEYENCE webes fiókjának létrehozásához. Ez az egyszeri regisztráció korlátlan hozzáférést biztosít webes forrásainkhoz.

KEYENCE Műszaki hírlevél (Ingyenes)

Ellenőrizze a beérkező E-mail postaládáját!

Most küldtünk egy megerősítő linket a címre.
Amint megérkezik, 24 órán át lesz érvényes.
Nem kapott e-mailt? Kérjük, ellenőrizze a spam vagy a levélszemét mappáját.