Vetemedés
A vetemedés mérésekor fontos figyelembe venni a mérési rendszer típusát és a telepítési környezetet. Olyan berendezés használata, amely nem felel meg az igényeinek, elégtelen pontossághoz és megnövelt munkaóra-számhoz vezethet a gyártás során. Segítünk a megfelelő rendszer kiválasztásában.

 • Inline vetemedés mérést szeretnék
  végezni


  ULTRA NAGY SEBESSÉGŰ MINTAVÉTEL
  Ez az Inline 3D szkenner lehetővé teszi nagy sebességgel mozgó termékek nagy felbontásban történő mérését anélkül, hogy kihagyna egyetlen mintadarabot is.

  MÉRÉSEK TÖBB POZÍCIÓBAN
  Az ultra-kompakt és könnyű érzékelők lehetővé teszik a több fej párhuzamos telepítését. Ha a magassági adatokat több helyen rögzíti, akkor a vetemedés inline módon kiszámítható.

  KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ MÉRÉSEK LEHETSÉGESEK
  Végezzen bármilyen mérést a különféle algoritmusoknak és mérési módszereknek köszönhetően, amely a nagy teljesítményű szoftvereknek és más rendszerekkel való interfésznek köszönhető

 • Offline vetemedés mérést szeretnék végezni


  ÉRINTÉSMENTES VETEMEDÉS MÉRÉS 1 MÁSODPERC ALATT
  Egyszerűen helyezze a mintát a 3D-s szkenner asztalára, kattintson a mérés gombra, és másodpercek alatt megkapja vetemedés mérését, még bonyolult felületeken és kiterjedt területeken is. Az érintésmentes profilmérés lehetővé teszi az alkatrészek mérését anélkül, hogy a minta felületét egy szondaheggyel megkarcolná.

  MÉRJEN BONYOLULT FORMÁKAT
  Az tapintásos elven működő mérőeszközök pontos minta rögzítést és tájolást igényelnek, és íves felület vagy összetett geometria mérése nehéz lehet. A VR-5000 3D szkenner nem igényel különleges minta rögzítést, és a mérések bárhol elvégezhetők a mintán.

  MEGISMÉTELHETŐ PROFIL MÉRÉSI EREDMÉNYEK
  A beépített segédeszközök lehetővé teszik referenciapontok és vonalak létrehozását a felhasználók közötti eltérések elkerülése érdekében. A VR-5000 lehetővé teszi, hogy az összes