A biztonsági lézerszkennerek értelmezése

Katalógus megtekintése

Milyen technológiával működnek?

A biztonsági lézerszkennerek a time-of-flight technológiát alkalmazzák.
Ez azt jelenti, hogy a szkenner a lézersugár egy adott tárgyról történő visszaverődéséhez és az egységbe történő visszaérkezéséhez szükséges időtartam alapján számítja ki a tárgy pozícióját.

A biztonsági szkennerek segítségével egyéni védelmi zónák hozhatók létre. A KEYENCE biztonsági szkennerei akár 190˚-os pásztázásra is képesek, és akár 8,4 m-es (27,56') védelmi tartománnyal rendelkeznek.

Ez a kávésdoboz méretű egység minden funkcióval rendelkezik, amire Önnek csak szüksége lehet. Az innovatív time-of-flight technológiának köszönhetően semmilyen más alkatrész nem szükséges.

Katalógus megtekintése

Mik az előnyei egy biztonsági szkennernek?

Sokoldalúságuknak köszönhetően a biztonsági szkennereket széles körben alkalmazzák. Függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhetők, és számos veszélytípussal szemben védelmet biztosítanak. Ezek a készülékek egyértelmű előnyökkel szolgálnak a hagyományos felügyeleti eszközökkel szemben.

Területvédelem

A biztonsági szkennerek megakadályozzák a veszélyhelyzetek kialakulását, amikor egy nem kívánt tárgy vagy egy személy egy veszélyes területen tartózkodik. Ezek a biztonsági készülékek a sérülés és az esetleges behatások elkerülése érdekében diszkréten felszerelhetők, és egyszerűbb vagy összetettebb területek védelmét is képesek ellátni.

A hozzáférés megakadályozása

A szkennerek függőlegesen is felszerelhetők, ezáltal pedig képesek érzékelni a veszélyes területekre történő, nem kívánt belépéseket.
Ez ideális megoldást jelent azon helyek esetében, ahol a fényfüggönyök hatékony felszerelése nehezen kivitelezhető.

AGC/AGV

A biztonsági lézerszkennerek automatikus vezérlésű járművekre vagy szállítókocsikra is felszerelhetők, ezáltal elkerülhető az útjukba kerülő tárgyakkal vagy személyekkel való ütközés kockázata. A KEYENCE biztonsági szkennerei megfelelő, veszélyek és szükségtelen leállások nélküli működést biztosítanak.

A részletekkel kapcsolatban tekintse meg a katalógust

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

* kötelező adat.