ÚJ Kamerarendszer mintavetítő megvilágítással Katalógus letöltése Egyidejű 2D + 3D ellenőrzés Katalógus letöltése Egyidejű 2D + 3D ellenőrzés

Terméktípus beazonosítása (színkülönbség) / Gravírozott karakterek ellenőrzése / 2D kódolvasás ellenőrzése / IC chip tájolásának ellenőrzése / Csavar jelenlétének/hiányának érzékelése vagy chip ellenőrzése / IC chip ellenőrzése / Elmozdult kondenzátor ellenőrzése / Bevonatokban észlelhető rések ellenőrzése

Egyidejű 2D + 3D ellenőrzés

A hagyományos 2D ellenőrzés magasságadatokkal történő bővítése révén a céltárgy felületének állapota vagy kontrasztja nem befolyásolja az ellenőrzést. Jelentős mértékben javítja a gyártósori mérések stabilitását.

Az új megvilágítás által kivetített minta nyolc fényforrás használatával jön létre. Képes a céltárgy képének pontos rögzítésére, a nehezen látható eltérések stabil érzékelését pedig a megvilágítás módosításával teszi lehetővé.

Egyszerű menüvezérelt beállítások

A felhasználói interfész a „bárki által egyszerűen használható” elvét hangsúlyozza. A menüvezérelt, képernyőn történő bevitelnek köszönhetően a felhasználók tapasztalattól függetlenül is optimális képeket hozhatnak létre.

Nagy méretű targetekkel is kompatibilis

Két méretben, 125 mm és 250 mm is elérhető. Nagy pixelszámú kamerával kombinálva nagyfokú stabilitást és széles látómezőt garantál az ellenőrzések során.

További részletek a katalógusban.

Jelentkezzen be vagy regisztráljon

* kötelező

Regisztráció

lépés 1/

Nem találtunk KEYENCE webhelyfiókot a megadott e-mail címmel. A folytatáshoz töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot. A jövőben nem kell újra meg tenni ezt.

* kötelező

* kötelező

* kötelező