1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

március 04, 2020

Tárgy :

Vision szenzor beépített mesterséges intelligenciával

e-News@KEYENCE
[Új termék] Vision szenzor beépített mesterséges intelligenciával, hogy az érzékelés következetes maradjon nehéz környezeti feltételek mellett is
A KEYENCE vision szenzorai hibátlan érzékelést biztosítanak még különféle változások mellett is, legyen az a környezeti fény változása, az egyes termékek közötti különbségek, vagy a termékek változó elhelyezése. Mivel a beállítás is a mesterséges intelligencia alapján történik, a készüléket minden felhasználó egyszerűen üzembe tudja helyezni és működtetni.
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor! 1. Felhasználóbarát 2. Különféle telepítési konfigurációk 3. Tökéletesen integrált rendszerek
Bemutatkoznak a KEYENCE 5. generációs digitális mikroszkópjai
Ezen digitális mikroszkóp 4K kamerája és optikai árnyékhatás módja révén képes a helyek és formák olyan árnyalt észlelésére, amelyek a hagyományos módszerekkel nem figyelhetők meg. Lásd ezt az útmutatót új generációs digitális mikroszkópjainkról.
Tele ipari alapú alkalmazási példákkal! Fedezze fel konkrét elektromos és elektronikus alkatrészek alkalmazásait!
Nézzen példákat 2D kódok használatára az elektromos és elektronikus alkatrészek iparának különféle folyamataiban.
Fokozza az ügyfelek bizalmát azonnali, könnyen olvasható ellenőrzési jelentésekkel!
Az IM-sorozattal egyszerűen helyezze el a céltárgyat és nyomja meg a gombot az azonnali mérésekhez. A mérést követően az IM-sorozat segítségével könnyen olvasható ellenőrzési és elemzési jelentéseket készíthet, tiszta képekkel - mindezt egyetlen kattintással!
Csökkentse költségeit UV-lézerek használatával címkék és nyomtatók helyett!
Jelentős költségcsökkentést érhet el, ha UV-jelölőt használ címkék és nyomtatók helyett. Ez az útmutató konkrét jelölési példákat mutat ábrákkal.
Miért választják ügyfeleink a KEYENCE 2D mérőrendszereit a gyártósori vizsgálatokhoz
Ügyfeleink több nyomós ok miatt választják a KEYENCE 2D mérőrendszereit a gyártósori vizsgálatokhoz. Ebből az útmutatóból többet megtudhat mindenrről, ami segíthet gyártósorai automatizálásának fejlesztésében.
Univerzális megvilágítási megoldás az Ön számára is!
A kamerarendszer megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás kiválasztása. Fedezze fel autóipari alkalmazási példáinkat sokfunkciós, multispektrális megvilágítással, és ismerje meg nagy következetességű ellenőrzést biztosító tippjeinket.
3D profilmérési tankönyv a csavar- és préseltáruipar számára
Bevezetésként ismerteti a csavarok és préselt alkatrészek profilmérésével kapcsolatos alapvető tudnivalókat – például a vonatkozó szabványokat, kifejezéseket és feldolgozási módszereket–, majd részletes mérési példákat mutat be, amelyeken keresztül az olvasó megismeri a könnyen értelmezhető mérési eredmények legfontosabb vonásait.