1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

március 16, 2020

Tárgy :

[Új termék] - Megbízható képvizsgálat nagy céltárgyakhoz

e-News@KEYENCE
[Új termék] Megbízható képvizsgálat nagy céltárgyakhoz
Bemutatjuk a KEYENCE legújabb képfeldolgozó rendszerét LumiTrax™ megvilágítással, ami képes akár 400 mm nagyságú céltárgyak mérésére is. Élvezze a megbízható vizsgálatot a széles látómezős megfigyelés közben, amit a hasonló színek, a zaj, a mintázatok, a becsillanás és más tényezők sem zavarnak meg.
Így végezhet több prototípusmérést
A prototípusok méretének kiértékelésekor kívánatos a lehető legtöbb minta mérését elvégezni, de ehhez hosszú idő kell, ami megnehezíti a mérést. Az új KEYENCE IM sorozat képalkotásos mérőrendszerével akár 99 méretet is azonnal megállapíthat. A rendszer képes akár 100 alkatrész egyidejű mérésére is.
[Új termék] Vision szenzor beépített mesterséges intelligenciával, hogy az érzékelés következetes maradjon nehéz környezeti feltételek mellett is
A KEYENCE vision szenzorai hibátlan érzékelést biztosítanak még különféle változások mellett is, legyen az a környezeti fény változása, az egyes termékek közötti különbségek, vagy a termékek változó elhelyezése. Mivel a beállítás is a mesterséges intelligencia alapján történik, a készüléket minden felhasználó egyszerűen üzembe tudja helyezni és működtetni.
A termékek megjelenésében fennálló különbségek azonnali azonosítása
A VR-5000 sorozat egylépéses 3D mérőmikroszkópjával a tenyérnyi méretű termékeket tökéletesen 0,1 μm-es rétegmagasságú 3D-s mérési adatokká lehet alakítani érintés nélküli méréssel. Akinek már meggyűlt a baja, amikor érintéses mérőeszközzel próbálta megtalálni a termékek közötti különbséget, mindenképpen olvassa el!
Fejlesztési példák kódolvasókkal
Használja tippjeinket, hogy közlekedésipari folyamatait kevesebb munkával és nagyobb hatékonysággal végezhesse!
A VHX digitális mikroszkóp sikertörténetei
A VHX sorozatot több mint 20 000 vállalat használja világszerte. Vajon milyen iparágakban, milyen típusú alkalmazásokra, és hogyan?
Tudjon meg mindent a VHX sorozat felhasználásáról konkrét választott alkalmazási példákon keresztül.
Egy útmutató, amit érdemes elolvasnia, ha szeretne termékeket jelölni a nyomonkövethetőség érdekében
Jelölés, leolvasás és adatkezelés.
Ez az útmutató nem csak a lézeres jelölés témakörét ismerteti részletesen, hanem a nyomonkövethetőséghez szükséges perifériákat, rendszerkonfigurációs példákat és egyéb alapismereteket is.
Lemezek/acélanyagok érintésmentes vastagságmérése!
A könnyen telepíthető és nagy pontosságú mérésekre képes CL-3000 sorozat kiküszöböli a hagyományos mérési rendszereket használó folyamatokban gyakran szűk keresztmetszetet jelentő emberi hibákat és a nem 100%-ban kézben tartott kezelést. A bétasugaras/röntgensugaras mérési módszereket használó rendszerek két szokásos problémáját is megoldja: a finom vastagságeltérésű profilok mérését és az ilyen rendszerek kezdeti költségeit.
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

1. Felhasználóbarát
2. Különféle telepítési konfigurációk
3. Tökéletesen integrált rendszerek