1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

március 30, 2020

Tárgy :

A rég várt mikro-áramlásszenzor

e-News@KEYENCE
A rég várt mikro-áramlásszenzor – 1. rész
Adódott-e már olyan problémája, hogy nem tudta a szenzort a csőhöz rögzíteni?
Az FD-X sorozat megoldja az ilyen problémákat!
1. Nincs szükség a csőrendszer módosítására
2. Nincs szükség új csőrendszer alkatrészek vásárlására
3. Nem kell aggódnia a szivárgások miatt
4. Kicsi a helyigénye
Bevezettük az új optikai árnyékhatás funkcióval rendelkező VHX-7000-t
Az új digitális mikroszkópot 4K kamerával, mély fókuszú megfigyelést elősegítő objektívvel és tárgyasztal-kamerával szereltük fel. Ez megkönnyíti a használatot és javítja a felületi elemzéshez szükséges felbontást. Emellett, az új optikai árnyékhatás funkcióval olyan apró karcolások, mélyedések és kiemelkedések is észlelhetők, amelyek nehezen láthatók alacsony, pl. 20x nagyításnál.
Miért ne rögzítené egy minta képét ezzel a mikroszkóppal?
Univerzális megvilágítási megoldás!
Minden kamerarendszer megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás kiválasztása. Tekintse át alkalmazási példáinkat multispektrumos univerzális megvilágításra az elektronikus eszközök iparának területéről, és olvassa el tippjeinket a nagy megbízhatóságú ellenőrzés érdekében.
A 100%-os ellenőrzések azonnali támogatása
Az IM-sorozattal egyszerűen helyezze el a céltárgyat és nyomja meg a gombot: akár 99 méretet mérhet mindössze 3 másodperc alatt. A rendszer alkalmas 100%-os ellenőrzések végzésére is, aminek a szükségessége váratlanul merülhet fel.
[Új termék] Vision szenzor beépített mesterséges intelligenciával, hogy az érzékelés következetes maradjon nehéz környezeti feltételek mellett is
A KEYENCE kamerarendszerei hibátlan érzékelést biztosítanak még különféle változások mellett is, legyen az a környezeti fény változása, az egyes termékek közötti különbségek, vagy a termékek változó elhelyezése. Mivel a beállítás is a mesterséges intelligencia alapján történik, a készüléket minden felhasználó egyszerűen üzembe tudja helyezni és működtetni.
Új! Alkalmazási útmutató lézerjelöléshez orvosi eszközökön
Az orvosi eszközök, például szikék, fecskendők és katéterek nyomonkövethetőségi jelölése jobb kromogén jellemzőket és a termék kisfokú károsítását teszi szükségessé.
Ez az útmutató telepítési példákon keresztül ismerteti a lézeres jelölés előnyeit.
Lemezek/acélanyagok érintésmentes vastagságmérése!
A könnyen telepíthető és nagy pontosságú mérésekre képes CL-3000 sorozat kiküszöböli a hagyományos mérési rendszereket használó folyamatokban gyakran szűk keresztmetszetet jelentő emberi hibákat és a nem 100%-ban kézben tartott kezelést. A bétasugaras/röntgensugaras mérési módszereket használó rendszerek két szokásos problémáját is megoldja: a finom vastagságeltérésű profilok mérését és az ilyen rendszerek kezdeti költségeit.
3D profilmérési tankönyv a csavar- és préselttermékipar számára
A bevezetőben szerepelnek a csavarok és préselt termékek profilmérésével kapcsolatos alapvető információk, például a szabványok, szakkifejezések és feldolgozási módszerek. A továbbiakban részletes mérési példákon mutatjuk meg a legfontosabb tudnivalókat a könnyen értelmezhető mérési eredmények érdekében.
Kaizen példák teljes választéka
- Kódolvasók × Elektronikus eszközök
A vonalkód leolvasó-alkalmazások gyűjteménye olyan tippeket tartalmaz, amelyek segítenek telephelyein növelni a hatékonyságot és megtakarítani a munkaerőt.