1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

április 15, 2020

Tárgy :

Azonnali mérésnek köszönhetően jelentősen megnövekedik a termelékenység

e-News@KEYENCE
Azonnali mérésnek köszönhetően jelentősen megnövekedik a termelékenység
A gyártási folyamat kezdetén végzett mérések időigényesek lehetnek, és ezért a gyártás nem kezdhető el gyorsan. A KEYENCE IM sorozatával a 99 pontos, 3 másodperc alatt végzett mérés egyszerűen a céltárgy elhelyezéséből és egy gombnyomásból áll.
A legújabb digitális mikroszkópos megfigyelési és alkalmazási példák 12 iparágból
Ez az útmutató bemutatja a legújabb megfigyelési és alkalmazási példákat 12 iparágból, többek közt az autóiparból, elektromos/elektronikai iparból és az élelmiszer/gyógyszeriparból. Ismerje meg az útmutatóból a különféle iparágak példáit és fejlesztési stratégiáit.
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

1. Felhasználóbarát
2. Különféle telepítési konfigurációk
3. Tökéletesen integrált rendszerek
Új! Példák elektromos járművek lézeres jelölésére
Gondolkodott már, hogy mire használják a lézeres jelölést az elektromos járműveken?
Ez az útmutató részletesen ismerteti a technológia 22 új alkalmazását.
3D profilmérési tankönyv a csavar- és préseltáruipar számára
Bevezetésként ismerteti a csavarok és préselt alkatrészek profilmérésével kapcsolatos alapvető tudnivalókat – például a vonatkozó szabványokat, kifejezéseket és feldolgozási módszereket–, majd részletes mérési példákat mutat be, amelyeken keresztül az olvasó megismeri a könnyen értelmezhető mérési eredmények legfontosabb vonásait.
Egyszerűen használható vision szenzor beépített mesterséges intelligenciával (AI)
Az IV2 sorozat lenyűgözően következetes érzékelést biztosít még a vision szenzort először használó felhasználóknak is egy jó és egy hibás minta használatával. A beépített AI automatikus beállítási konfigurációk segítségével kiküszöböli az eltérő felhasználók közötti különbségeket.
Lézeres jelölő és kódolvasó
A sikeres nyomonkövető rendszerek kulcsfontosságú eleme a kódok jelölése és leolvasása során használt specifikációk meghatározása. A KEYENCE részletes javaslatokat biztosít mindkét folyamathoz.
Régóta várt kollekciónk vizsgálati alkalmazásokkal elektromos járművekhez
A jövőben az elektromos járművekre való átállás várhatóan tovább folytatódik. Mely vizsgálatok és mérések kulcsfontosságúak az elektromos járművek fő alkatrészeinek gyártása során? Ez az útmutató kihagyhatatlan.
[új termék] Hallott már a KEYENCE továbbfejlesztett stabilitású kamerarendszeréről?
A KEYENCE új kamerarendszere teljesen új képrögzítési módszeren alapul. A kontúros rögzítési móddal következetesen lehet észlelni még a kevéssé kontrasztos és áttetsző céltárgyak kinézetét is. Ez az útmutató ismerteti a még a hagyományos ellenőrzésnél is stabilabb módszereket.