1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

május 11, 2020

Tárgy :

Érintésmentes vastagságmérés

e-News@KEYENCE
Lemezek/acélanyagok érintésmentes vastagságmérése!
A könnyen telepíthető és nagy pontosságú mérésekre képes CL-3000 sorozat kiküszöböli a hagyományos mérési rendszereket használó folyamatokban gyakran szűk keresztmetszetet jelentő emberi hibákat és a nem 100%-ban kézben tartott kezelést. A bétasugaras/röntgensugaras mérési módszereket használó rendszerek két szokásos problémáját is megoldja: a finom vastagságeltérésű profilok mérését és az ilyen rendszerek kezdeti költségeit.
Univerzális megvilágítási megoldás az Ön számára is!
A kamerarendszer megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás kiválasztása. Fedezze fel autóipari alkalmazási példáinkat sokfunkciós, multispektrális megvilágítással, és ismerje meg nagy következetességű ellenőrzést biztosító tippjeinket.
Bemutatjuk a hatékony elemzés legújabb felhasználási példáit
Sokféle iparágban gyakran használnak digitális mikroszkópot. Nézze meg konkrét ipari példákon, mi mindenre lehet használni a mikroszkópot. Lehet, hogy közben felfedezi, hogyan végezheti hatékonyabban saját feladatait!
Érintés nélküli mérés támogatott nyomonkövethetőséggel
A VR sorozat a nyomonkövethetőséget támogató érintés nélküli mérőrendszer. Mérje a részletes körvonalakat és méreteket, valamint a laposságot és érdességet egyetlen eszközzel. A rendszer az összes mérési adatot menti a képekkel és számértékekkel együtt a könnyű kezelhetőség érdekében. A rendszer könnyen használható: mérést végezhet egyetlen gombnyomással. Különféle iparágak alkalmazási példáin keresztül mutatjuk be, mire képes a VR sorozat.
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

1. Felhasználóbarát
2. Különféle telepítési konfigurációk
3. Tökéletesen integrált rendszerek
Nagy pontosságú 1 μm-es mérés bármely céltárgy esetén, a lehető legkisebb költséggel!
• Karcolások
• Külső mechanikus alkatrészekre van szükség
• Bonyolult felszerelni
Felejtse el a kontaktszenzoroknál gyakran felmerülő problémákat. A GT2 sorozat következetes mérést biztost minden környezetben, minden munkadarabnál.
Élelmiszer-, gyógyszer- és szépségipari alkalmazásakor kevesebb munkára lesz szükség!
Használja tippjeinket, hogy élelmiszer-, gyógyszer- és szépségipari folyamatait kevesebb munkával és nagyobb hatékonysággal végezhesse!
Mikrométer szintű CAD-összehasonlítások csupán 3 másodperc alatt
A CAD-adatok használatával végzett azonnali összehasonlítások segítenek a termékminőség biztosításában. Ha a felhasználó CAD-fájlokat importál az IM sorozat eszközeibe, a termékeket mikrométer szinten hasonlíthatja össze akár 3 másodperc alatt is.
Részletesen megvizsgáljuk a beépített kamerás lézerjelölőket
A beépített kamerás lézerjelölők hogyan növelik a hatékonyságot a karakterellenőrzéssel és kódolvasással? Ez az útmutató négy különböző példával válaszolja meg a kérdést.