1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

július 06, 2020

Tárgy :

Minőségellenőrzési példák

e-News@KEYENCE
Minőségellenőrzési példák
Különböző használati példákat láthat azonnali mérést biztosító eszközünket illetően, amely az optikai és tapintó mérőrendszerek képességeit egyesíti magában. Remekül alkalmazható a minőségi valamint beérkező vizsgálatok során, a gyártási környezetekben és a szerelősorokon 100%-os ellenőrzések végrehajtására. Mindemellett különböző felhasználók esetén is konzisztens eredményeket garantál.
[új termék] Hallott már a KEYENCE továbbfejlesztett stabilitású kamerarendszeréről?
A KEYENCE új kamerarendszere teljesen új képrögzítési módszeren alapul. A kontúros rögzítési móddal következetesen lehet észlelni még a kevéssé kontrasztos és áttetsző céltárgyak kinézetét is. Ez az útmutató ismerteti a még a hagyományos ellenőrzésnél is stabilabb módszereket.
A biztonsági reteszelőkapcsolók új nemzedéke
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
– Kompakt és robusztus
– Még a deformálódott ajtók is rugalmasan működtethetők
– Egyszerűsített vezetékrendszer
– Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Miért érdemes lézeres profilmérő rendszereket választani a futószalagon történő vizsgálathoz?
Ez az útmutató bemutatja, hogy miért alkalmazzák a KEYENCE lézeres profilmérő rendszereit olyan alkalmazási területeken, mint a méretek és megjelenés ellenőrzése. Ebből az útmutatóból megértheti a mérés elvét és megismerheti a más mérőrendszerektől való eltéréseket.
Bemutatkoznak a KEYENCE 5. generációs digitális mikroszkópjai
Ezen digitális mikroszkóp 4K kamerája és optikai árnyékhatás módja révén képes a helyek és formák olyan árnyalt észlelésére, amelyek a hagyományos módszerekkel nem figyelhetők meg. Lásd ezt az útmutatót új generációs digitális mikroszkópjainkról.
A VR-5000 új típusú mérőműszer a hibás termékek kiszűrésére a hibátlanok közül sokféle alkalmazási területtel, például az alak vagy a kontúr észlelésére és 3D mérésre
• A méretek 2D mérése mellett a VR-5000 az egyenetlen felületek, kontúrok és síklapúság 3D mérésére is alkalmas.
• A mérési eredményeket „hibás”/„hibátlan” formában is meg lehet jeleníteni.
• Az eszközhöz statisztikai elemzésre képes szoftver tartozik.
A jelölésminőség teljes körű összehasonlítása UV lézeres jelölők és hagyományos lézeres jelölők között
Az UV lézerek nagy kontrasztú és sérülésmentes jelölése megkülönbözteti őket a hagyományos lézerektől. Ez az útmutató teljes összehasonlítást végez a minőségek között különféle anyagok esetén.
Autóipari fejlesztési példák 29-féle tapintószenzorral
Tekintse át iparági fejlesztési példáinkat különféle autóipari folyamatokból. A példákat kifejezetten arra válogattuk össze, hogy bemutassuk a tapintószenzorok 29 típusát.
KAIZEN példák teljes választéka - Kódolvasók × Elektronikus eszközök
A vonalkód leolvasó-alkalmazások gyűjteménye olyan tippeket tartalmaz, amelyek segítenek telephelyein növelni a hatékonyságot és megtakarítani a munkaerőt.