1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

augusztus 03, 2020

Tárgy :

Legújabb trendek lézeres jelölés terén különböző iparágakban

e-News@KEYENCE
Legújabb trendek lézeres jelölés terén különböző iparágakban
Készítettünk Ön számára pdf formátumú útmutatókat, melyben konkrét példákat találhat lézeres jelölés terén a különböző iparágakban (Elektromos/ Autóipari/Orvosi). Válasszon egy műszaki ismertetőt az Ön érdeklődésének megfelelően.
Nagy teljesítményű biztonsági reteszelő kapcsoló
Az újonnan kiadott GS sorozat innovatív biztonsági lehetőségeket kínál minden helyzetben!
A kompakt méretének és a robosztus kialakításnak köszönhetően szélsőséges környezetben is jól használható.
A jól látható jelzőfények lehetővé teszik a nyitott / zárt állapot távolról történő megfigyelését.
Tudjon meg többet!
[új termék] Hallott már a KEYENCE továbbfejlesztett stabilitású kamerarendszeréről?
A KEYENCE új kamerarendszere teljesen új képrögzítési módszeren alapul. A kontúros rögzítési móddal következetesen lehet észlelni még a kevéssé kontrasztos és áttetsző céltárgyak kinézetét is. Ez az útmutató ismerteti a még a hagyományos ellenőrzésnél is stabilabb módszereket.
Bevezettük az új optikai árnyékhatás funkcióval rendelkező VHX-7000-t
Az új digitális mikroszkópot 4K kamerával, mély fókuszú megfigyelést elősegítő objektívvel és tárgyasztal-kamerával szereltük fel. Ez megkönnyíti a használatot és javítja a felületi elemzéshez szükséges felbontást. Emellett, az új optikai árnyékhatás funkcióval olyan apró karcolások, mélyedések és kiemelkedések is észlelhetők, amelyek nehezen láthatók alacsony, pl. 20x nagyításnál.
Miért ne rögzítené egy minta képét ezzel a mikroszkóppal?
Miért érdemes áttérni érintéses profilmérő rendszerekről és érdességmérőkről érintés nélküli profilmérő rendszerekre
Ez az útmutató ismerteti, hogy a VR sorozat érintés nélküli profilmérő rendszere hogyan oldja meg az érintéses mérőrendszerekkel kapcsolatban felmerülő különféle problémákat. Az érintés nélküli mérőrendszereket ezen felül a jövőben valószínűleg egyre szélesebb körben használják majd.
Régóta várt kollekciónk vizsgálati alkalmazásokkal elektromos járművekhez
A jövőben az elektromos járművekre való átállás várhatóan tovább folytatódik. Mely vizsgálatok és mérések kulcsfontosságúak az elektromos járművek fő alkatrészeinek gyártása során? Ez az útmutató kihagyhatatlan.
Nincs több karcolás! Bemutatjuk a KEYENCE ultra alacsony nyomóerejű tapintószenzorát
A GT2 sorozatú tapintószenzor különlegesen alacsony nyomóerőt használ, amikor tapintással méri és megkülönbözteti a céltárgyakat. Ez nagy, akár mikrométer pontosságú érzékelést tesz lehetővé még apró alkatrészek és kényes céltárgyak esetén is.
Gyakorlati alkalmazási példák kódolvasó-megoldásokra az elektromos járművek gyártásában
Hagyományos kódolvasó használatakor az elektromos járművek gyártásakor végzett ellenőrzések hihetetlenül nehezek lehetnek. Tanulja meg a kódolvasók beszerelését, és használjon következetes mérést a hatékonyság növelésére.
Csak helyezze el és nyomja meg – az „okos gyárak” új szabványa
Az IM képalkotásos mérőrendszer-sorozattal a mérés egyszerű: csak helyezze el a céltárgyat, és nyomjon meg egy gombot. Még az összetett mérések is azonnal végrehajthatók. Az
IM sorozat segítségével az interneten is megoszthatja a mérési eredményeket.