1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

szeptember 14, 2020

Tárgy :

Biztonsági reteszelő kapcsoló, mint még soha

e-News@KEYENCE
A biztonsági reteszelőkapcsolók új nemzedéke
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
– Kompakt és robusztus
– Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
– Egyszerűsített vezetékrendszer
– Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Mit vegyünk figyelembe mikroszkóp választásakor
Felsorolunk a KEYENCE mikroszkópjaival lehetséges 10 megoldást, amelyeket fontolóra vehet a következő mikroszkóp beszerzésekor.
Az MKSz javítható a megfelelő mérőrendszerrel
Egyre több cég kezd javítani MKSz-rendszerén, hogy új munkához jusson.
Ez a dokumentum konkrét példákat ismertet olyan esetekben, amikor a jobb mérési módszer jobb MKSz-hez vezetett. Reméljük, érdekelni fogja, és elolvassa.
Probléma a gyártósoron? A kiváló megkülönböztetési képességű lézeres szenzor megoldja!
Probléma van a gyártósoron, a szenzorok nem működnek megbízhatóan, és az alkatrészcsere túl sok időt és energiát venne igénybe? A KEYENCE lézeres szenzorai mindezeket megoldják, mert következetesen érzékelnek, és kiemelkedően tartósak. Az útmutató technikákat mutat be a gyártási költségek csökkentésére.
Az UV lézeres jelölők 16 nagy kontrasztot igénylő alkalmazása
Az UV lézeres jelölők UV hullámhosszon működnek, ami a szokásos hullámhossz egyharmada.
Ezért különféle anyagokon lehet velük nagy kontrasztú jelöléseket készíteni. Ebben az útmutatóban példákat talál az ilyen jelölésre.
A fröccsöntött és gumitermékek 2D/3D mérésének legújabb megoldási példái
Találkozott már olyan mérendő tárggyal, ami túl kicsi volt a használt mérőrendszerhez? Vagy kellett már fröccsöntött tárgyak hibáit elemeznie? Ha igen, Önnek a VR sorozatra van szüksége! A legújabb példák arra, hogy a VR sorozat milyen megoldásokat kínál a különféle problémákra.
Egyszerű vonalkódadat-bevitel számítógépre USB-n keresztül!
Nincs szükség bonyolult beállításokra! A beolvasott vonalkódadatokat egyszerűen számítógépre viheti egy USB kommunikációs egységgel. Az ilyen adatátvitel drasztikusan csökkenti az adatolvasáshoz és -bevitelhez szükséges időt és energiát.
Univerzális megvilágítási megoldás!
Minden kamerarendszer megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás kiválasztása. Fedezze fel élelmiszer- és gyógyszeripari alkalmazási példáinkat sokfunkciós, multispektrális megvilágítással, és ismerje meg nagy következetességű ellenőrzést biztosító tippjeinket.
Ultrakompakt lézeres koaxiális elmozdulásérzékelő bármilyen helyhez és alkalmazáshoz
A CL-3000 sorozat a KEYENCE új fejlesztésű, többszínű konfokális módszerét alkalmazza számos különféle anyag és forma pontos méréséhez. Ez az útmutató kihagyhatatlan mindenkinek, aki szeretné fokozni minőségellenőrzéseinek megbízhatóságát.