1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

szeptember 28, 2020

Tárgy :

Az "okos gyárak" új szabványa

e-News@KEYENCE
Csak helyezze el és nyomja meg – az „okos gyárak” új szabványa
Az IM képalkotásos mérőrendszer-sorozattal a mérés egyszerű: csak helyezze el a céltárgyat, és nyomjon meg egy gombot. Még az összetett mérések is azonnal végrehajthatók. Az
IM sorozat segítségével az interneten is megoszthatja a mérési eredményeket.
A KEYENCE új lézeres és kamerás szenzora kivédi az emberi hibákat
A kamera felismeri a céltárgyat, a lézer pedig felismeri a magasságát, amivel kivédi a hibás működés okát! A KEYENCE szabadalmaztatott, lézert és kamerát kombináló technológiája megbízhatóan érzékeli a hasonló színű vagy azonos anyagú céltárgyakat is.
Példák orvosi műszerek lézeres jelölésére – 16 alkalmazás!
Az orvostechnikai eszközök, például szikék, fecskendők és katéterek nyomonkövethetőségi jelöléséhez jobb kromogén jellemzők és a termék kisfokú károsítása szükséges. Ez az útmutató telepítési példákon keresztül ismerteti a lézeres jelölés előnyeit.
A biztonsági reteszelőkapcsolók új nemzedéke
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
- Kompakt és robusztus
- Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
- Egyszerűsített vezetékrendszer
- Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Megbízható gyártósori mérésekre van szüksége?
Hagyományos módon – kamerával (kamerarendszerrel) és a külső átmérőt mérő rendszerekkel – bonyolult volt a gyártósoron méréseket végezni. Ez az útmutató bemutatja az új funkciókat, amelyekkel a gyártósoron nagy pontosságú méréseket lehet végezni a 100%-os ellenőrzés érdekében.
Mindenkinek el kell olvasnia, aki mikroszkópba tervez beruházni!
Ez az útmutató bemutatja a mikroszkópos megfigyelés 10 új szabványát. Fedezze fel, miért van szükség mikroszkópos megfigyelésre, és a használatához milyen új szabványok kapcsolódnak. Az útmutatót referenciaként is használhatja.
[Új termék] – mérjen nagy céltárgyakat a LumiTrax™ rendszerrel!
Bemutatjuk a KEYENCE legújabb képfeldolgozó rendszerét LumiTrax™ megvilágítással, ami képes akár 400 mm nagyságú céltárgyak mérésére is. Használja ki a megbízható vizsgálat előnyeit, amit még széles látómezős vizsgálatkor sem zavarnak a hasonló színek, a zaj, a mintázatok, a becsillanás és más tényezők.
Rögzített kódolvasó, amely megfelel a vonalkódokkal és 2D kódokkal kapcsolatban felmerülő igényeinek
Az élelmiszer- gyógyszer- és kozmetikai iparban egyre gyakrabban használnak vonalkódot és 2D kódokat. Az útmutató alkalmazási példákat mutat a KEYENCE kódolvasóhoz, amely megfelel ezen iparágak piaci igényeinek, ahol az előírások évről évre szigorodnak.
Telepítési és elemzési példák, 3D alakzatok elemzése mindössze 1 másodperc alatt
Ez az útmutató egy profilmérési rendszert mutat be, amely nagy sebességgel és nagyfokú pontossággal képes mérni, annak ellenére, hogy egész felületeken hajt végre méréseket érintés nélkül. Ez a rendszer megold minden, a hagyományos profilmérő rendszerekkel kapcsolatos problémát. Ez az útmutató elemzési példákat is tartalmaz.