1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

október 12, 2020

Tárgy :

[Új termék] Következő generációs lézeres jelölő

e-News@KEYENCE
[Új termék] Következő generációs lézeres jelölő fókusz- és pozícióeltérések nélkül
Bemutatjuk az új funkciót, amellyel ki lehet küszöbölni a jelölési hibák fő okát, mert automatikusan korrigálja a fókusztávolság és a jelölési pozíció eltéréseit. Az új funkcióval megbízható, következetes jelöléseket lehet végezni bármely terméken.
Kamerarendszer-automatizálási példák az 5G alkatrészek termelésének jobbá tételére
Az 5G termékek egyre népszerűbbek világszerte. Egyre több 5G alkatrészt gyártanak, így egyre nagyobb szükség van az automatizálásra. Nézze meg példáinkat arra, hogyan lehet kamerarendszert használni az 5G-vel összefüggő területeken: az elektronikus alkatrészek és eszközök iparában.
A biztonsági reteszelőkapcsolók új nemzedéke
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
- Kompakt és robusztus
- Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
- Egyszerűsített vezetékrendszer
- Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Az elektromosjármű-gyártás tanulságai: tapintószenzorok alkalmazási példái
Az elektromos járművek gyorsan bővülő piacán elengedhetetlen olyan szenzorokat alkalmazni, amelyek kezelni tudják az új gyártási eljárásokat. Nézze meg, hogy a KEYENCE jól bevált GT2 sorozatát hogyan használják a korszerű gyárakban.
A modern külsőátmérő-mérő rendszerek teljesítménykövetelményei
A gyártósori 100%-os ellenőrzés ma már alapkövetelmény. Ezért a gyártósori méréseknek megbízhatónak, egyszerűnek és nyomon követhetőnek kell lenniük. Tudjon meg mindent a KEYENCE megbízható és jól használható külsőátmérő-mérő rendszereiről.
Egyre gyorsabb elemzések az orvostechnikai eszköz-, autó- és félvezetőiparban
Vajon miért választják sokan a VHX sorozatot olyan iparágakban, ahol minden apró részletre kiterjedő elemzésekre van szükség? Ön is szintet léphet az elemzés terén konkrét ellenőrzési és megfigyelési példáink alapján. Nézze meg az egyes iparágakra vonatkozó, fényképekkel illusztrált részletes ismertetőnket.
A KEYENCE költséghatékony képalkotásos mérőrendszere
A KEYENCE rendszer használatával jelentős mértékben csökkenthetők az ellenőrzések költségei, például a munkaerő-költségek, az elmulasztott ellenőrzések miatti selejtezési veszteségek és a hibás termékek kibocsátása esetén szükséges elemzések és vizsgálatok költségei. Ez a mérőrendszer minden felhasználó számára biztosítja a nagy pontosságú ellenőrzést.
Az elektronikai eszközöket gyártó ipar tanulságai: a vonalkódolvasók használata
Az elektronikai eszközök iparában egyre fontosabb tényező az alkatrészenkénti nyomon követhetőség. Ismerje meg az iparágban használatos legjobb vonalkódolvasókat, amelyekkel biztosítható a nagy pontosságú minőség-ellenőrzés, valamint a kódok minőségének megállapítása.
Miért érdemes áttérni érintéses profilmérő rendszerekről és érdességmérőkről érintés nélküli profilmérő rendszerekre
Ez az útmutató ismerteti, hogy a VR sorozat érintés nélküli profilmérő rendszere hogyan oldja meg az érintéses mérőrendszerekkel kapcsolatban felmerülő különféle problémákat. Az érintés nélküli mérőrendszereket ezen felül a jövőben valószínűleg egyre szélesebb körben használják majd.