1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

október 26, 2020

Tárgy :

[Új termék] Kompakt ionizátor

e-News@KEYENCE
[Új termék] Kompakt ionizátorsorozat, amely azonnali megjelenítést szolgáltat az antisztatikus eljárásokról
Bemutatjuk a KEYENCE legújabb, különleges megvilágítással rendelkező ionizátorát. Láthatóvá teszi az antisztatikus eljárások és a poreltávolítás eredményeit. Ultrakompakt mérete lehetővé teszi az antisztatikus eljárások végzését szinte bárhol.
A biztonsági reteszelőkapcsolók új nemzedéke
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
- Kompakt és robusztus
- Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
- Egyszerűsített vezetékrendszer
- Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Azoknak, akiknek problémát okoznak a lézeres elmozdulásérzékelő beállításai
A CL-3000 ultramagas fényerejű, többszínű LPD fényforrást használ, és ezzel nagy pontosságú mérésekre képes nagy látómezőn. Az átlátszó, tükröző felületű, gumi vagy más anyagú felületekhez eddig sokféle beállítást kellett konfigurálni, de mostantól egy egyszerű telepítés után máris nagy pontosságú méréseket végezhet.
Segítünk kiválasztani a legjobb megvilágítást az ellenőrzéshez!
A jó minőségű kép elengedhetetlen a következetes ellenőrzéshez. Olvassa el tanácsainkat a megfelelő kamera, lencse és megvilágítás kiválasztásához, hogy az ellenőrzés igazán következetes legyen.
Mit tanulhatunk az autóipartól? Vonalkódolvasók alkalmazási módjai
Az autóiparban nagyon fontos a hibák elkerülése és a munka hatékonysága. Ez az útmutató bemutatja az iparágban használt optimális vonalkódolvasó-alkalmazási módszereket, ahol idővel egyre több összetevő nyomon követhetőségéről kell gondoskodni.
Mit vegyünk figyelembe mikroszkóp választásakor
Felsorolunk a KEYENCE mikroszkópjaival lehetséges 10 megoldást, amelyeket fontolóra vehet a következő mikroszkóp beszerzésekor.
Egyszerűen használható mérőrendszereink egyszerre képesek a méret, alak és érdesség mérésére
Bemutatjuk a VR sorozatot: A Nagy látószögű 3D Mérőmikroszkópokat minden felhasználó könnyedén üzemeltetheti. Egyszerűen helyezze a mérni kívánt céltárgyat a tárgyasztalra, és mérjen automatikusan akár 800 000 adatpontot csupán 1 másodperc alatt. Így növelheti a munka hatékonyságát. Az útmutatóban további tájékoztatást talál.
Egy mérőrendszer, ami segít csökkenteni a költségeket és növelni a megrendelések számát és a profitot
Az IM sorozat tagjaival egyszerűen helyezze el a céltárgyat és nyomja meg a gombot az azonnali mérésekhez. Ez az eszköz csökkenti a költségeket, mert kevésbé munkaerő-igényes, ugyanakkor új rendeléseket eredményez, mert a termékek jobb és megbízhatóbb minőségűek lesznek.
[Új termék] Új lézeres jelölő állapotfigyeléssel!
A termék figyeli különféle, a megelőző karbantartás szempontjából fontos elemek állapotát, például a lézerek erejét és a lencsék hibátlanságát. Hasznos diagnosztikai eszközökkel is rendelkezik, amelyek az esetleges hibaelhárítás során segítik a felhasználót.