1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

november 23, 2020

Tárgy :

Digitális mikroszkóp innovatív funkciói

e-News@KEYENCE
Mit vegyünk figyelembe mikroszkóp választásakor
Felsorolunk a KEYENCE mikroszkópjaival lehetséges 10 megoldást, amelyeket fontolóra vehet a következő mikroszkóp beszerzésekor.
Kódolvasó működési állapotának kezelése távolról
Egyre nagyobb az igény az eszközök távoli működtetésére. Ez az útmutató bemutat egy terméket, amellyel mobil terminálról lehet monitorozni távoli kódolvasókat.
Csőre rögzíthető mikroáramlás-szenzor
Figyeljen bármilyen folyadékot a KEYENCE mikroáramlás-szenzorával. Nincs szükség csőmódosításra - csak rögzítse a szenzort és kezdheti is a megfigyelést.
- Nincs nyomásveszteség vagy szennyeződés
- Nincs szükség karbantartásra
- Könnyű telepítés
Fedezzen fel a további előnyöket katalógusunkban!
Megakadályozhatja az álpozitív eredményeket, ha megismerkedik a tapintószenzorokkal
Ha nem ismeri a tapintószenzorok működésének alapjait, különféle problémák adódhatnak, például álpozitív eredmények. Tudjon meg mindent az ilyen rendszerek alapelveiről és különféle alkalmazási lehetőségeiről.
Mérési eredmények továbbítása könnyen értelmezhető formában! Préselt termékek mérési módszerei
Az olyan tényezők miatt, mint a nagy pontosságú öntési módszerek, egyre szigorúbb elvárások vonatkoznak a préselt termékek pontosságára. Ez az útmutató mérési tippeket és trükköket mutat be, valamint a mérési jelentések készítésének olyan módjait, amelyekkel az ügyfeleknek és a vállalati érdekelt feleknek tud információkat nyújtani.
2D lézer jelölés kézikönyv
Ez a kézikönyv bemutatja a termékek 2D kódokkal történő jelölésének előnyeit, és biztosítja a magas minőségi elvárások teljesítéséhez szükséges ismereteket. Kihagyhatatlan olvasmány mindenkinek, aki javítani kívánja a termékek nyomonkövethetőségét.
Példák kamerarendszerek alkalmazására élelmiszer- és gyógyászati iparban
A KEYENCE kamerarendszerei növelik a megjelenésvizsgálatok pontosságát, amelyek automatizálhatók a KEYENCE szabadalmazott megvilágítórendszereivel. Ez az útmutató példákat mutat olyan ellenőrzésekre, mint az idegentest-keresés megtöltött zselétartályokban vagy a termékek dobozolása utáni megjelenésvizsgálat.
Az MKSz javítható a megfelelő mérőrendszerrel
Egyre több cég kezd javítani MKSz-rendszerén, hogy új munkához jusson.
Ez a dokumentum konkrét példákat ismertet olyan esetekben, amikor a jobb mérési módszer jobb MKSz-hez vezetett. Reméljük, érdekelni fogja, és elolvassa.
1D lézeres elmozdulásérzékelők katalógusa
Ezek a lézeres elmozdulásérzékelők – amelyek sokféle mérésre képesek 1 μm és 1 m között – következetesebbé teszik a gyártósori méréseket. Ez a katalógus példákat is kínál az érzékelők sikeres alkalmazásaira.