1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

december 07, 2020

Tárgy :

6 ok, hogy miért térjen át azonali mérőrendszerre

e-News@KEYENCE
6 ok, hogy miért térjen át azonali mérőrendszerre
Tudja meg, miért döntöttek ügyfeleink azonnali mérőrendszerek mellett, optikai komparátorok vagy mérőmikroszkópok helyett. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt akár 99 különböző mérést végezzen.
A legújabb digitális mikroszkópos megfigyelési példák
Fedezze fel konkrét megfigyelési példáinkat 12 különböző iparágból – félvezetők, LCD-k, élelmiszer, gyógyszer és egyebek –, és hogy a
VHX sorozat különféle céltárgyak milyen következetes és pontos megfigyelésére képes!
Bemutatjuk útmutatónkat, amelyből megtanulhatja, hogyan válasszon lézeres jelölőt
A lézeres jelölők a fény különböző hullámhosszait használják, és a különféle anyagok feldolgozásához különféle típusaikat optimalizálták. Útmutatónk egyszerűen foglalja össze az egyes típusok jellemzőit – nézzen bele!
Kódolvasási példák elektromos járműveken
Ebben az útmutatóban az elektromos járművek elektromos alkatrészein egyre gyakoribb kódok olvasására mutatunk példákat.
Csőre rögzíthető mikroáramlás-szenzor
Figyeljen bármilyen folyadékot a KEYENCE mikroáramlás-szenzorával. Nincs szükség csőmódosításra - csak rögzítse a szenzort és kezdheti is a megfigyelést.
- Nincs nyomásveszteség vagy szennyeződés
- Nincs szükség karbantartásra
- Könnyű telepítés
Fedezzen fel a további előnyöket katalógusunkban!
Itt a megoldás az álpozitív eredményekre! Vision szenzor mesterséges intelligenciával (AI)
A KEYENCE IV2 sorozatú vision szenzora még inkább ellenáll a zavaró tényezőknek, például a környezeti fénynek, a céltárgyak különbségeinek és elhelyezésének. Az egyszerűen használható és konfigurálható szenzor automatikus megkülönböztető funkciója beépített mesterséges intelligenciával érzékeli az eddig észrevétlen különbségeket is.
A termékek megjelenésében fennálló különbségek azonnali azonosítása
A VR-5000 sorozat egylépéses 3D mérőmikroszkópjával a tenyérnyi méretű termékeket tökéletesen 0,1 μm-es rétegmagasságú 3D-s mérési adatokká lehet alakítani érintés nélküli méréssel. Akinek már meggyűlt a baja, amikor érintéses mérőeszközzel próbálta megtalálni a termékek közötti különbséget, mindenképpen olvassa el!
A minőség javítása a hegesztési eljárások fejlesztésével
A jelenlegi trend a termékek alkatrészszámának és tömegének csökkentése, ezért a hegesztés egyre gyakoribb gyártási módszer. Emiatt naponta kérnek tanácsot tőlünk a hegesztések vizsgálatával kapcsolatban.
Módszereinket a hegesztések minőségének javítására ebben az útmutatóban gyűjtöttük össze. Olyan módszereket mutat be, amelyek segítségével KEYENCE 2D/3D lézeres beolvasók használatával fejlesztheti hegesztési eljárásait.
Univerzális megvilágítási megoldás az Ön számára is!
A kamerarendszer megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás kiválasztása. Fedezze fel autóipari alkalmazási példáinkat sokfunkciós, multispektrális megvilágítással, és ismerje meg a magas megbízhatóságú ellenőrzést biztosító tippjeinket.