1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2020

Hírlevél 2020

december 21, 2020

Tárgy :

Forradalmi technikák a lemez-, film- és üvegvastagság-mérésekhez

e-News@KEYENCE
Forradalmi technikák lemezek, filmek és üvegek vastagságmérésére
Tolómérőt, mikrométert vagy tapogatóérzékelőt használ a vastagságméréshez? Olvassa el ezt az útmutatót a KEYENCE legújabb ultrakompakt konfokális elmozdulásérzékelőjének előnyeiről.
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

- Felhasználóbarát
- Különféle telepítési konfigurációk
- Tökéletesen integrált rendszerek
A KEYENCE költségkímélő képalkotásos mérőrendszere
Az IM sorozat másodpercek alatt végrehajtja összetett céltárgyak „helyezd el és csak nyomd meg” mérését. Kisebb a hibás termékek kockázata, ha rövidebb időt kell munkára fordítani, és gyakrabban lehet mérni.
Masszív, minden környezetben használható lézeres szenzor
A KEYENCE szabadalmaztatott technológiája következetes érzékeléseket biztosít még nehéz körülmények között is. Az érzékelőfejek nagy választékából szinte bármilyen meglévő berendezéshez kiválaszthatja a megfelelőt.
Milyen céltárgyat kell jelölni, fémet vagy gyantát?
A tételszámmal, 2D kóddal és más adatokkal jelölendő termékek két leggyakoribb anyaga a fém és a gyanta. Ez az útmutató bemutatja a fémen és gyantán végzett jelölés alapelveit, és segítséget ad a jelölőeszköz kiválasztásához.
4K mikroszkópos alkalmazási példák különféle iparágakból
Megkérdeztük különféle iparágak képviselőit. Ez az útmutató részletes példákkal mutatja be e termék telepítésének előnyeit különféle iparágakban.
Még jobb 2D kódolvasás
Konkrét példákat mutatunk az élelmiszer- gyógyszer- és kozmetikai iparágakból. Fedezze fel, a KEYENCE hogyan oldja meg a különféle 2D kódolvasási problémákat, például az időigényes eszközváltást és az olvasási hibákat.
3D profilmérési tankönyv a csavar- és préseltáruipar számára
Bevezetésként ismerteti a csavarok és préselt alkatrészek profilmérésével kapcsolatos alapvető tudnivalókat – például a vonatkozó szabványokat, kifejezéseket és feldolgozási módszereket–, majd részletes mérési példákat mutat be, amelyeken keresztül az olvasó megismeri a könnyen értelmezhető mérési eredmények legfontosabb vonásait.
Segítünk kiválasztani a legjobb megvilágítást az ellenőrzéshez!
A jó minőségű kép elengedhetetlen a következetes ellenőrzéshez. Olvassa el tanácsainkat a megfelelő kamera, lencse és megvilágítás kiválasztásához, hogy az ellenőrzés igazán következetes legyen.