1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

július 05, 2021

Tárgy :

A biztonsági lézerszkennerek új szabványa

e-News@KEYENCE
A biztonsági lézerszkennerek új szabványa
Ha minden egyes alkalommal, amikor a szkenner talál valamit, számítógéphez kell csatlakozni az ok felkutatására, az komolyan hátráltatja a folyamatot. Az SZ-V sorozat leválasztható kijelzőegységével egyszerűen kideríthető a hibák oka.
Hasznos információk megfigyelésre és elemzésre használt mikroszkópokról
Ez az útmutató 10 pontban foglalja össze a mikroszkóp beszerzése előtti tudnivalókat. Ismerje meg, hogyan lehet nagyítás segítségével gyors és pontos megfigyelést és elemzést végezni.
A képalkotásos mérőrendszerrel könnyen teljesítheti a váratlan termelésbővítési igényeket
Amikor hirtelen kell bővíteni a termelést, még ha a termékek gyártása időben sikerül is, néha nem marad idő a méretellenőrzésre.
Az IM-8000 sorozattal a termék méreteinek mérése rendkívül egyszerű: el kell helyezni a céltárgyat, majd meg kell nyomni egy gombot.
[Új termék] Bemutatjuk a KEYENCE rendkívül nagy hatótávolságú lézeres profilírozómodelljét!
Lézeres profilírozóink új változata kiemelkedően teljesít a pontosság és sebesség tekintetében – éppen erre van szükség a 100%-os gyártósori ellenőrzéshez! Az új modell rendkívüli – akár 720 mm-es – mérési szélességre is képes, és így nagy céltárgyakhoz is használható.
– mérjen nagy céltárgyakat a LumiTrax™ rendszerrel!
Bemutatjuk a KEYENCE legújabb képfeldolgozó rendszerét LumiTrax™ megvilágítással, ami képes akár 400 mm nagyságú céltárgyak mérésére is. Használja ki a megbízható vizsgálat előnyeit, amit még széles látómezős vizsgálatkor sem zavarnak a hasonló színek, a zaj, a mintázatok, a becsillanás és más tényezők.
Példák 1 másodperces, nagy pontosságú 3D mérésekre különféle iparágakból
Elemzési példákat mutatunk a KEYENCE érintés nélküli, nagy mérési területű 3D mérőrendszereire különféle iparágakban: az autóipari alkatrészek, elektromos és elektronikus alkatrészek, megmunkált fémalkatrészek és öntött műanyag alkatrészek gyártásában.
Lézeres jelölők alkalmazási példái jármű-akkumulátorok gyártásában
A lézeres jelölők telepítési példáit most az akkumulátorgyártás folyamatából gyűjtöttük. Ismerje meg, a lézeres jelölők hogyan használhatók a nyomonkövethetőség és a minőség egyidejű fejlesztésére.
Mérési példák: hogyan lehet fejleszteni az elektromos, csatlakozóval ellátott hibrid elektromos és egyéb járművek gyártási folyamatait
A mesterséges intelligenciával működő IV2 sorozat minden eddiginél következetesebb érzékelést biztosít. A legújabb alkalmazási példák gyűjteménye megmutatja, hogy mesterséges intelligencia használatával hogyan lehet jelentősen javítani a jelenlét-érzékelést és a megkülönböztetést.
Kódok egyszerű átvitele PC-re egy USB-kábel egyszerű csatlakoztatásával!
Bemutatjuk a KEYENCE USB-csatlakozású kommunikációs egységét, amellyel egyszerűen számítógépre lehet küldeni a beolvasott kódokat. Nincs már szükség csatlakoztatóprogramra, és az egyszerű üzembe helyezés csökkenti a szükséges emberi munkát.