1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

augusztus 02, 2021

Tárgy :

Gépjárműipari lézeres jelölők telepítési példái

e-News@KEYENCE
A lézeres jelölés telepítési példái a gépjárműiparból
A lézeres jelölők által létrehozott tartós jelölések elengedhetetlenek a gépjárművek nyomonkövethetőségéhez. Ismerje meg kiadványunkban ezek hasznos funkcióit, valamint példákat az ilyen problémák megoldására.
Tippek és trükkök idegen részecske elemzéshez
Többféle iparágban is szükség van az idegen részecskék elemzésére és a tisztaság ellenőrzésére. A digitális mikroszkópok használhatók a szennyezettség automatikus mérésére is.
Váltás kézi eszközökről
Egyre több vállalat vált kézi eszközökről képalkotásos mérőrendszerre. A méréshez egyszerűen csak meg kell nyomni egy gombot – ez kiküszöböli a kezelői hibát, és csökkenti a méréshez szükséges időt.
Képfeldolgozó rendszerek a higiéniai és gyógyszeripari termékek minőségének megőrzésére
Képfeldolgozó rendszer használatával a gyártók könnyebben megfelelhetnek a maszkok és egyéb higiéniai termékek területén újonnan jelentkező fokozott igényeknek. Ismerje meg, a KEYENCE rendszerei hogyan használhatók a különféle automatizált gyártási helyszíneken a minőség fenntartására és javítására.
Példák 1 másodperces, nagy pontosságú 3D mérésekre különféle iparágakból
Elemzési példákat mutatunk a KEYENCE érintés nélküli, nagy mérési területű 3D mérőrendszereire különféle iparágakban: az autóipari alkatrészek, elektromos és elektronikus alkatrészek, megmunkált fémalkatrészek és öntött műanyag alkatrészek gyártásában.
Biztonsági fényfüggönyök huroktengelyének egyszerű beállítása
A KEYENCE jól látható lézerfénnyel rendkívül egyszerűvé teszi a fényfüggönyök huroktengelyének beállítását.
Nagy pontosságú tapintószenzorok alkalmazási példái az elektromosjármű-gyártásban
Ismerje meg különféle problémák megoldását az egyre kisebb méretű alkatrészektől a gyártási költségek csökkentésén át a nagyobb termelékenységig. Új termék esetén a szenzorok akár a korábban használt gyártósorra is telepíthetők.
Kódok alkalmazási példái az elektromos járművek gyártási eljárásaiban
A kóddal megvalósított nyomon követhetőség az elektromos járművek gyártásának fontos része. Ismerje meg, hogyan használnak kódot az akkumulátorokon, motorokon, invertereken és más alkatrészeken.
A modern külsőátmérő-mérő rendszerek teljesítménykövetelményei
A gyártósori 100%-os ellenőrzés ma már alapkövetelmény. Ezért a gyártósori méréseknek megbízhatónak, egyszerűnek és nyomon követhetőnek kell lenniük. Tudjon meg mindent a KEYENCE megbízható és jól használható külsőátmérő-mérő rendszereiről.