1. Home
  2. Onderneming
  3. Overzicht onderneming

Overzicht onderneming

Wie we zijn

KEYENCE kende een gestage groei sinds 1974 en werd de innovatieve leider in het ontwikkelen en produceren van uitrustingen voor industriële automatisering en inspectie wereldwijd. Onze producten bestaan uit codelezers, laser markers, machine-visiesystemen, meetsystemen, microscopen, sensoren en eliminatoren van statische ladingen.

Onze innovatieve producten voldoen niet alleen aan de huidige maar ook aan de toekomstige noden van de klanten in de sectoren productie en R&D. We streven er naar te anticiperen op de toekomstige doelstellingen van de markt, zodat we vandaag al de oplossing van morgen bieden.

Bij KEYENCE zijn we niet alleen trots op onze producten, maar ook op onze ondersteuning. Onze klanten profiteren rechtstreeks van de diepgaande kennis van onze verkoopingenieurs, die kunnen helpen bij het oplossen van toepassingen en snel op technische productvragen kunnen antwoorden.

Als resultaat van onze bijdrage aan de productie-industrie en onze kernfilosofie, ontving KEYENCE talloze onderscheidingen. We werden opgenomen op prestigeuze lijsten zoals “World’s Most Innovative Companies” (Forbes), “1000 Best Valued Companies” (Business Week), en “Top 10 Excellent Companies in Japan” (Nikkei).

Vandaag bedient KEYENCE meer dan 250.000 klanten in 100 landen over heel de wereld, waarbij onze naam staat voor innovatie en excelleren.

MAP
Hoofdkwartier in Osaka, Japan