Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm

     Onze service

     Directe benadering

     Onze technisch opgeleide verkoopingenieurs hebben een uitgebreide productkennis, samen met toepassings- en industriële ervaring. Deze ervaring en specialisatie laten toe de meest efficiënte oplossing snel aan onze klanten aan te bevelen, en waardevolle tijd te besparen.

     MAP

     Snelle levering

     KEYENCE zette een snel levering-systeem op, om er voor te zorgen dat onze klanten de vereiste producten krijgen wanneer ze die nodig hebben. De producten worden verzonden vanuit onze magazijnen in Japan, Singapore, Maleisië, India, Thailand, China, Taiwan, Zuid-Korea, V.S. (Chicago), Canada, Mexico, Brazilië, het V.K., Duitsland, Frankrijk, België, Italië en vele andere lokaties wereldwijd.

     MAP

     Uitgebreide ondersteuning

     KEYENCE ondersteunt de klanten met een uitgebreide on-site fabricage- en automatiseringskennis. Onze verkoopingenieurs staan klaar om uitgebreid ondersteuning te geven op elk bedrijfsniveau, vanaf het ontwerp- en het onderzoeksstadium, tot de selectie van een model, de productielijn met on-site instructies, en de implementatie van het product.

     MAP