International Belgium

NIEUW
Visiesysteem voor meerdere dimensies
Gelijktijdige 2D + 3D-inspectie Catalogus Downloaden

Producttype-identificatie (kleurverschil) / Inspectie van gegraveerde tekens / Lezen van 2D-codes / Inspectie van IC-chip oriëntatie / Inspectie van aan-/afwezigheid schroef of chip / Inspectie van IC-chip / Inspectie van losse condensator / Inspectie van spleet in Afdichting

Gelijktijdige 2D + 3D-inspectie

Maakt controle mogelijk zonder invloed van het oppervlak of contrast, door toevoeging van hoogtegegevens aan conventionele 2D-inspectie. Dit verbetert de stabiliteit van inspecties in productielijnen aanzienlijk.

De nieuwe verlichting maakt gebruik van patroonprojectie vanuit acht lichtbronnen. Dit kan nauwkeurig de vormgeving van het doel vastleggen en gebruikt meerdere opties van de verlichting voor stabiele detectie van moeilijk zichtbare variaties.

Eenvoudige menugestuurde instellingen

De gebruikersinterface benadrukt "eenvoud voor alle gebruikers". Iedere gebruiker kan eenvoudig werken aan geoptimaliseerde beeldcreatie, via menugestuurde begeleiding op het scherm.

Compatibel met grote doelen

Met twee lichtmaten: 125 mm en 250 mm. Zorgt dit voor een hoge stabiliteit en brede gezichtsvelden bij inspecties in combinatie met hoge resolutie camera's.

Bekijk meer informatie in de catalogus.

Aanmelden

E-mailadres
Wachtwoord

Indien u geen account heeft, registreer u hieronder.

Gebruikersregistratie

Vul het registratieformulier in. Druk na het invullen van het formulier op de knop "Verzenden" onderaan de pagina.

  • * vereiste informatie.
E-mailadres *
Wachtwoord * 7 tekens minimum, geen spaties
Nieuwsbrief
Land *
Voornaam *
Achternaam *
Naam onderneming *
Telefoonnummer *
Adres *
Plaats *
Postcode *