Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     14 januari 2014

     Onderwerp :

     Introductie tot het optimaal gebruiken van uw huidige microscoop

     e-News@KEYENCE
     "Optimaliseer het gebruik van uw huidige microscoop!" Een introductie met een collectie voorbeelden
     We introduceren bij u een 'verzameling van gebruiksvoorbeelden van microscopen/digitale microscopen' waarop een 'digitale microscoop' is aangesloten en gebruikt wordt met verschillende gangbare microscopen uit de praktijk.
     ○ Terwijl microscopen waarbij er met het blote oog gekeken wordt over een hogere resolutie beschikken en speciale observaties toestaan...
     ↓ ↓
     zijn er toch nog gevallen waarin we punten van ontevredenheid hebben gehoord zoals;
     ● "Niet in staat zijn om scherp te stellen"
     ● "Een klein gezichtveld"
     ● "Een gebrek aan meetfuncties"

     Als de microscoop die u gebruikt beschikt over een "C-mount" dan is het mogelijk om er een digitale microscoop op aan te sluiten.
     Hiermee behoudt u de beeldkwaliteit van een conventionele microscoop terwijl de punten van ontevredenheid worden weggewerkt.
     Download Now
     High-performance op afstand gebaseerde lasersensor
     Deze sensor is in staat tot het detecteren van fijne punten en op grote afstanden, zonder te worden beïnvloed door de kleur of de afwerking van het object.
     De GV digitale CMOS lasersensor biedt een oplossing bij moeilijke toepassingen waarbij de eigenschappen van het object de mogelijkheden van conventionele sensoren overschrijden. Ongeacht de afwerking of het soort oppervlak is de op afstand gebaseerde sensing-technologie van de GV in staat stabiel objecten te detecteren. Bovendien laten innovatieve, geavanceerde mogelijkheden de GV toe, om nauwkeurig ingesteld te worden voor de moeilijkste toepassingen.
     Download Now
     Hoe meet u contactloos kleine onderdelen?
     Meettechnologiegids
     We willen u een meetapparaat voorstellen dat elektronische componenten en andere kleine onderdelen accuraat contactloos kan meten. Verder bieden we u een duidelijke inleiding over de principes achter dit apparaat.
     Download Now
     De "SJ-serie" is een krachtige statische ontlader die deze statische ladingen met grote snelheid uitschakelt bij een minimaal luchtdebiet en weinig onderhoud vergt.
     De SJ-serie is bijzonder gebruiksvriendelijk door zijn I.C.C.-systeem, dat de ionenbalans automatisch met grote nauwkeurigheid regelt bij een beperkt luchtdebiet, zodat de lopende kosten uitgeschakeld worden en er een optimale luchtgeleidingsstructuur ontstaat.
     Om aan uw behoeften te voldoen zorgden we voor verschillende uitvoeringen: een statische ontlader van het staaf-, het ventilator-, en het spottype .
     Wij hebben ervaring in echte toepassingen waarin we te maken kregen met alle behoeften aan statische ontladers op verschillende werksites. Voelt u zich dus vrij contact op te nemen met KEYENCE indien u problemen heeft met statische elektriciteit.
     Download Now

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.