Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     02 juni 2014

     Onderwerp :

     Effectief meten van profielen en kromtrekken

     e-News@KEYENCE
     Hoe voert u effectief een meting van profielen en kromtrekken uit?
     We hebben de editie "Meting van kromtrekken/profielen" van ons populaire handboek dat U leert hoe een optimale meting voor verschillende meetobjecten uit te voeren, vernieuwd.
     Bijvoorbeeld, zelfs wanneer u "kromtrekken", "zwelling" en "profiel" wilt meten, zijn er afhankelijk van het object verschillende meetmethodes. Deze informatie biedt gemakkelijk te begrijpen uitleg over welke methodes worden gebruikt voor optimalisering van metingen met welke meetapparaten. Omdat deze informatie eveneens de principes achter de meting uitlegt, wordt zij eveneens aanbevolen voor diegenen die hun kennis willen uitbreiden.
     Verander inspectie om het bedrijf te veranderen!
     Redenen waarom bedrijven die de IM-reeks implementeren winnen in global business
     Met het steeds toenemende belang van afmetingsinspectie, zoals in-proces-inspectie, verzendinspectie en ingangsinspecties, wordt onze geheel nieuwe "Digitale Profielprojector" door onze klantenkring ondersteund. We hebben een verzameling redenen waarom bedrijven die de IM-reeks implementeren winnen in global business, bijeengebracht.
     De "SJ-serie" is een krachtige statische ontlader die deze statische ladingen met grote snelheid uitschakelt bij een minimaal luchtdebiet en weinig onderhoud vergt.
     De SJ-serie is bijzonder gebruiksvriendelijk door zijn I.C.C.-systeem, dat de ionenbalans automatisch met grote nauwkeurigheid regelt bij een beperkt luchtdebiet, zodat de lopende kosten uitgeschakeld worden en er een optimale luchtgeleidingsstructuur ontstaat.
     Om aan uw behoeften te voldoen zorgden we voor verschillende uitvoeringen: een statische ontlader van het staaf-, het ventilator-, en het spottype.
     Wij hebben ervaring in echte toepassingen waarin we te maken kregen met alle behoeften aan statische ontladers op verschillende werksites. Voelt u zich dus vrij contact op te nemen met KEYENCE indien u problemen heeft met statische elektriciteit.
     Iedereen heeft het over de nieuwe digitale microscoop die "haarscherpe beelden in slechts een paar seconden" levert! De laatste informatie is nu beschikbaar.
     Tot nu toe was scherpstellen bij waarneming met een microscoop een alledaagse en onmisbare handeling.
     Een microscoop die haarscherpe beelden levert "in slechts een paar seconden"?!
     Ons nieuwste product, de VHX-5000 is een grensverleggend nieuw product dat is uitgerust met een functie voor "real-time diepteweergave" die beelden in slechts enkele seconden scherpstelt wanneer u het gebied selecteert dat u wilt bekijken.
     De VHX-5000...
     • vermindert tijd
     • voorkomt fouten
     • elimineert individuele verschillen
     Bekijk deze nieuwe waarnemingsmethode eens.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.