Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     01 september 2014

     Onderwerp :

     Een digitale microscoop die automatisch het aantal vreemde stoffen kan tellen

     e-News@KEYENCE
     Onmisbaar voor specialisten op het gebied van kwaliteitsgarantie! Een digitale microscoop die automatisch het aantal vreemde stoffen kan tellen.
     Gebruikt u optische microscopen om deeltjes te analyseren? Dan weet u dat een exacte meting veel tijd vergt.
     Met de VHX-5000 kunt u automatisch het aantal deeltjes binnen het opgegeven bereik tellen en de grootte van deze deeltjes meten. U kunt ook onnodige items uitsluiten en overlappende items isoleren. We hopen dat iedereen die deeltjes analyseert en items telt, zoals vreemde stoffen, metaalstructuren en deeltjes, deze catalogus downloadt.
     Geen vervanging voor resolutie: 21-Megapixel inspectie!
     Ontdek het geheim van snel opstarten en langdurige werking voor beeldbewerking.
     De CV-X-reeks omvat een uitgebreid assortiment camera's, variërend van de standaard 310K pixel tot de uiterst nauwkeurige 21MP-resolutie. U kunt de juiste camera kiezen voor bijna elke visiontoepassing. Bekijk alle functies van de CV-X waarmee elke gebruiker, van beginner tot gevorderde, gemakkelijk de CV-X-reeks kan installeren en bedienen, zelfs voor moeilijke inspecties.
     Vereisen uw metingen virtuele elementen?
     Leer hoe u moeilijke metingen kunt vereenvoudigen, bijvoorbeeld door middel-tot-middellijnen of middellijnen met slechts een paar klikken te meten.
     Met de IM-reeks kan iedereen zelfs de meest ingewikkelde inspecties uitvoeren met slechts een paar muisklikken. We hebben de top 20 toepassingen geselecteerd waarvoor virtuele elementen nodig zijn. Deze maakten inspecties voorheen moeilijk en gevoelig voor fouten. Leer hoe de IM deze problemen oplost terwijl u tijd wordt bespaard en gebruikersfouten worden geëlimineerd!
     Meting van buitendiameter (OD) en onrondheid: De eenvoudige manier
     Lees meer over hoe onze unieke profielopnametechnologie OD- en onrondheidsmetingen vereenvoudigt!
     Een ogenschijnlijk eenvoudige meting zoals buitendiameter en onrondheid kan opeens een stuk moeilijker worden wanneer u gaat nadenken over onderdeelpresentatie en -geometrie, en oppervlaktevariaties. De profielopnametechnologie in de TM-3000-reeks elimineert deze factoren door een volledig profiel van het onderdeel te verkrijgen en automatisch extra factoren te compenseren. Leer meer vandaag!
     Beschadigde lichtgordijnen veroorzaken stilstand in productie?
     De GL-R-veiligheidslichtgordijnen bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid.
     De GL-R-veiligheidslichtgordijn biedt beschermingsoplossingen voor industriële machines voor de meest uitdagende toepassingen. De GL-R is speciaal ontworpen voor omgevingen waarin impact en ruige omstandigheden mogelijke factoren zijn. De GL-R bevat ook belangrijke functies, zoals geen dode-zone, innovatieve bedradingsopties en vereenvoudigde uitlijningshulpmiddelen. Bekijk de nieuwste technologie in de catalogus!
     Download de NIEUWE algemene AutoID-catalogus!
     Onze volledige serie 1D- en 2D-codelezers komen nu samen met de nieuwste technieken en oplossingen voor producttraceerbaarheid en -beheer.
     Onze scanners zijn gesorteerd per type, waaronder op handheld/vast, laser/camera, en meer. In deze essentiële catalogus vindt u eenvoudige voorbeelden en functies voor elk product.
     Los alle problemen op van een sensortype op basis van reflectie!
     De IV-serie vision sensor, die oppervlakken inspecteert, is gemakkelijk te bedienen en detecteert stabiel, waardoor alle problemen van sensor op basis van reflectie worden geëlimineerd.
     Met de IV-serie, waarmee oppervlakken worden geïnspecteerd, kunnen alle problemen worden opgelost die vaak voorkomen bij sensoren op basis van reflectie, zoals...
     ・Instabiliteit door verkeerde positionele uitlijning
     ・Instabiliteit doordat geen productorientatie kan worden bepaald
     ・Het onvermogen gelijktijdig meerdere gedeelten te onderscheiden
     ・Tijd en moeite besteed aan het bijstellen van de sensor na een verandering in de temperatuur

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.