Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     16 september 2014

     Onderwerp :

     Snellere samenstelling van rapporten voor afmetingsinspectie met de IM

     e-News@KEYENCE
     Laten we ons onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven met een snellere samenstelling van meetrapporten voor dimensionale afmetingen.
     en introductie van een meetsysteem voor afmetingen dat inspectierapporten samenstelt en tegelijkertijd metingen uitvoert.
     Het meetsysteem voor profielafmetingen uit de IM-reeks berekent automatisch cruciale statistische waarden, zoals maximum, minimum, σ, 3σ en CPK met slechts een druk op een knop. Meetrapporten kunnen gemakkelijk worden gecreëerd. Trends en variaties zijn direct in één oogopslag duidelijk zichtbaar met trendgrafieken en histogrammen.
     [Waarnemingstechnieken door vergroting] U kunt automatisch extraheren en afmetingen op dezelfde vorm meten!
     Hebt u ooit voor inspecties dezelfde vorm op meerdere locaties gemeten? De digitale microscoop VHX-5000 is uitgerust met een sjabloonfunctie waarmee dergelijke metingen efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Als u een sjabloon maakt met de meetdetails, kunt u de inspectiedoelen detecteren en automatisch meten met één muisklik. Zie de catalogus voor meer informatie.
     Een detectieduurzaamheid van 100 miljoen keer! Een omgevingsbestendige en duurzame contactsensor
     We hebben een kop van het potloodtype met een diameter van φ8 mm (0.31") geïntroduceerd. Er is tevens een multiversterker verkrijgbaar die kan worden uitgerust met 5 koppen.
     Ondersteunt NEMA-type 13/IP67G omgevingsweerstand. Onze contactsensor kan zorgeloos worden gebruikt, zelfs in omgevingen waar water, olie en stof in de omgeving terecht komen tijdens het bewerken van metalen onderdelen of processen waarbij wordt gesneden/bewerkt met machines. Zie onze technische handleiding voor meer informatie.
     Leermateriaal over metingen van buiten-/binnendiameter, trillingen en excentriciteit
     U leert wat de beste meetmethoden en meetprincipes zijn voor verschillende meetdoelen.
     Zelfs wanneer u bijvoorbeeld de buiten- of binnendiameter van een bepaald onderdeel wilt meten, zijn er afhankelijk van het object diverse meetmethoden beschikbaar. Met dit leermateriaal beschikt u over duidelijke informatie over welk meetapparaat en welke meetmethode het best gebruikt kunnen worden.
     Bedrading van een categorie 4-veiligheidslichtgordijn in seconden
     Het nieuwe speciale GL-T11R-veiligheidsrelais kan snel worden aangesloten op een GL-R-veiligheidslichtgordijn om moeiteloos een categorie-4-systeem aan te leggen.
     De bedrading van de veiligheidslichtgordijnen uit de GL-R-reeks is nu nog eenvoudiger met de introductie van de NIEUWE speciale GL-T11R-veiligheidsrelais. Elke set veiligheidslichtgordijnen uit de GL-R-reeks kan moeiteloos worden aangesloten op de GL-T11R door middel van twee snelle ontkoppelingspoorten om een categorie-4-veiligheidssysteem te creëren. De GL-T11R bevat ook een gebruiksvriendelijk aansluitblok om de bedrading nog eenvoudiger te maken.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.