Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     29 september 2014

     Onderwerp :

     LumiTrax™ maakt vision systemen nog eenvoudiger

     e-News@KEYENCE
     De nieuwe functie LumiTrax™ maakt vision systemen nog eenvoudiger.
     De extractie van gesneden afdichtingen van zeer onregelmatige gegoten oppervlakken en de verwijdering van schittering tijdens de inspectie van bedrukte folieoppervlakken kunnen nu eenvoudig worden uitgevoerd! Dit product is uitgerust met een nieuw algoritme waarmee minder tijd en moeite nodig is voor het vastleggen van beelden voor inspecties! Zie de catalogus voor meer informatie.
     Fantastische nieuwe producten in ons assortiment van accessoires!
     Meer dan 150 soorten accessoires, zoals lenzen, verlichting en filters, ondersteunen uw beeldverwerking!
     Dit mogen ontwikkelaars niet missen! Drie waarnemingsadviezen voor evaluatie van nieuwe materialen en constructiemethoden.
     Maakt u vaak prototypen en evalueert u vaak materialen en constructiemethoden om de productkosten laag te houden en de productprestaties te verbeteren? We geven u een paar handige tips voor efficiënte evaluaties met uw digitale microscoop.
     We gebruiken waarnemingsbeelden om waarnemingstechnieken, methoden voor het kwantificeren van beoordelingsindexen en vergelijkbare informatie te illustreren. Lees deze informatie om meer te leren over een aantal belangrijke punten over evaluatie en de manier waarop deze worden uitgevoerd, zodat u minder prototypen hoeft te maken en minder lang aan de ontwikkeling van producten hoeft te werken.
     De problemen die u ondervindt met metingen via een projector en meetmicroscoop behoren nu tot het verleden!
     Heeft u problemen met virtuele lijnen, het bepalen van geometrische afmetingen en het coördineren van metingen?
     Deze metingen, die lastig waren uit te voeren met een projector en meetmicroscoop, kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met de IM-reeks.
     • Metingen van virtuele lijnen met een computer uitgevoerd
     • Lastige metingen van geometrische afmetingen
     • Metingen van coördinaten waarin de referentie lastig te bepalen is Als u problemen ondervond met deze en vergelijkbare metingen, moet u zeker dit document lezen.
     Heeft u problemen met afwijkingen in gemeten waarden die zijn verkregen met laserverplaatsingssensors?
     Leer technieken voor het elimineren van afwijkingen (die worden veroorzaakt door de oppervlaktoestand van het meetobject en de omgeving) in gemeten waarden die zijn verkregen met contactvrije laserverplaatsingssensors!
     In dit document worden de oorzaken beschreven van fouten in gemeten waarden die zijn verkregen met laserverplaatsingssensors. We gebruiken voorbeelden uit de praktijk om installatie- en configuratietechnieken te beschrijven waarmee deze meetfouten kunnen worden geëlimineerd. Download deze vijf handleidingen en onze nieuwste catalogus voor laserverplaatsingssensors.
     Nieuwe lasersensor voor alle diverse toepassingen! Veelzijdig, duurzaam en krachtig!
     Met de krachtige time-of-flight-technologie is superieure detectiestabiliteit mogelijk ongeacht het oppervlak, de kleur of de vorm van het object. Lastige toepassingen zijn nu eenvoudig in te stellen met de aan te passen en innovatieve functies van de LR-T.
     Een lang bereik, superieure detectie en geavanceerde bediening maken de KEYENCE LR-T de meest veelzijdige lasersensor voor diverse toepassingen in de markt. Dankzij aan te passen functies, zoals het unieke stappenschijfmechanisme, kan de LR-T in uiteenlopende sensortoepassingen worden gebruikt. Installatie en bediening van de sensor was nog nooit zo snel met een goed leesbaar OLED-scherm, zichtbare indicatorlamp en vereenvoudigde menu's.
     Poka-Yoke-methoden: een handleiding voor de visionsensor
     De IV-visionsensor kan eenvoudig worden geïnstalleerd en biedt stabiele detectie voor aanwezigheid, richting en vorm van onderdelen ter voorkoming van fouten.
     We hebben een voordelige visionsensor geïntroduceerd die eenvoudig kan worden bediend, zelfs door onervaren gebruikers.
     Met vooral goede resultaten in de transport-, voedings- en elektronica-industrie, is deze handleiding met name van belang voor degenen die problemen ondervinden in een van deze industrieën.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.