Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     27 oktober 2014

     Onderwerp :

     Doe mee aan onze enquête over microscopen en maak kans op een draadloze muis of USB 3.0-geheugenapparaat!

     e-News@KEYENCE
     Doe mee aan onze enquête over microscopen en maak kans op een draadloze muis of USB 3.0-geheugenstick! 1 op 10 deelnemers wint!
     Beantwoord een paar eenvoudige meerkeuzevragen en maak kans op een van deze artikelen voor uw bedrijf! We selecteren de winnaars via een trekking uit alle ontvangen antwoorden. We hopen dat u de enquête wilt invullen.
     Productie verbeteren met beeldsensors! Leer meer over technieken voor preventie van vrijgave van defecten.
     Wat zijn de oorzaken van de vrijgave van defecte producten? Wat zijn de redenen voor het gebruiken van vision sensors bij inspecties van defecte producten?
     Wat is nodig om klanten de hoge kwaliteit te bieden die ze eisen en volledige inspecties Te garanderen
     ? Lees deze technische handleiding voor praktijk voorbeelden van vision sensors die worden gebruikt om de problemen bij inspecties op defecte producten op te lossen en voor de resultaten van vision sensorinstallaties.
     Simpel! Toepassingen voor afmetingsinspectie en technieken voor databeheer
     Bij kwaliteitsgarantie is de manier waarop de resultaten van afmetingsinspecties worden toegepast en beheerd belangrijk. We introduceren graag het meetsysteem voor beeldafmetingen uit de IM-serie, waarmee inspectiegegevens gemakkelijk kunnen worden beheerd en geanalyseerd en inspectierapporten kunnen worden aangemaakt.
     Met de IM-serie worden de gemeten resultaten opgeslagen in het apparaat, waardoor u onmiddellijk de trends en variaties in de gemeten waarden kunt zien. Er zijn ook andere functies, zoals een functie voor het maken van meetrapporten en statistische rapporten met één muisklik. Zie voor meer informatie de technische handleiding.
     U kunt doelen met laag contrast duidelijk zien! Technieken voor waarneming met digitale microscopen
     Door (1) hoge-resolutiebeelden te integreren die korte-golflengtelicht met (2) HDR-beelden gebruiken, kan met dit product doelen met laag contrast worden waargenomen met scherpe beelden met hoog contrast.
     Met de VHX-5000-serie van digitale microscopen, zelfs bij doelen met een laag contrast (zoals papier, glas en witte hars), is het mogelijk met een druk op de knop waarneming met scherpe, hoge-resolutie HDR-beelden uit te voeren. We hopen dat u de catalogus leest om de werkelijke voorbeelden van beeldvorming met HDR te zien met een dynamische reeks van 65536 gradaties.
     Een detectieduurzaamheid van 100 miljoen keer! Een omgevingsbestendige en duurzame contactsensor
     We hebben een potloodtype met een diameter van φ8 mm geïntroduceerd. Er is tevens een multiversterker verkrijgbaar die kan worden uitgerust met 5 sensorkoppen.
     Ondersteunt NEMA-type 13/IP67G omgevingsweerstand. Onze contactsensor kan zorgeloos worden gebruikt, zelfs in omgevingen waar water, olie en stof in de omgeving terecht komen tijdens het bewerken van metalen onderdelen of processen waarbij wordt gesneden/bewerkt met machines. Zie onze technische handleiding voor meer informatie.
     Lees deze belangrijke punten voor afdrukkwaliteit van 2D-codes!
     Dit is een gedetailleerde uitleg van de soorten verificatienormen en verificatie-items voor codekwaliteit. Als u de correcte informatie kent, kunt u de kwaliteit verbeteren en snel de oorzaak van problemen achterhalen op het moment dat ze optreden.
     U kunt dit document gebruiken om systematisch de soorten en geschiedenis van en de manieren waarop verificatienormen voor de codekwaliteit van 2D-symbolen worden gebruikt. Dit document bevat een eenvoudige uitleg van de representatieve normen en de verschillen tussen ISO/IEC 15415 en ISO/IEC TR 29158.
     Gespecialiseerde contactvrije meetmethoden voor het meten van de buitendiameter
     Met deze technische handleiding Kunt u met het gebruik van de handige diagrammen de keuze voor het juiste meetinstrument maken
     Kunt u met het gebruik van de handige diagrammen de keuze voor het juiste meetinstrument maken en hoe u metingen kunt uitvoeren van bijvoorbeeld de vorm en materialen van het meetstuk.

     Voor contactvrije metingen van de buitendiameter worden verschillende methoden toegepast waaronder:eendimensionale of tweedimensionale doorgaande straal, of op basis van reflectie. U kunt deze technische handleiding gebruiken om te leren over de verschillende meettechnieken en kiezen van de geschikte meetinstrumenten. U kunt ook onze nieuwste catalogus met dimensionale meetsensors downloaden.
     Problemen door verstopte druksensoren??
     Het unieke keramieke vlakke frontmembraan van GP-M voorkomt verstoppingen en kan in minder tijd worden schoongemaakt dan conventionele modellen.
     De roestvrijstalen behuizing van de GP-M met de krachtige IP67-classificatie maken dit de perfecte duurzame druksensor voor elke omgeving. De GP-M is niet alleen duurzaam maar ook zeer eenvoudig te installeren en te bedienen. Duidelijke digitale waarden, een zeer zichtbare indicator en veelzijdige montageopties voor simpele integratie en bediening. De GP-M biedt ook verbeterde functionaliteit waarbij de sensor kan worden aangepast aan elke individuele toepassing door middel van meerdere uitvoeropties en verschillende andere geavanceerde functies.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.