Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     10 november 2014

     Onderwerp :

     Een digitale microscoop die automatisch het aantal vreemde stoffen kan tellen

     e-News@KEYENCE
     Onmisbaar voor specialisten op het gebied van kwaliteitsgarantie! Een digitale microscoop die automatisch het aantal vreemde stoffen kan tellen.
     Gebruikt u optische microscopen om deeltjes te analyseren? Dan weet u dat een exacte meting veel tijd vergt.
     Met de VHX-5000 kunt u automatisch het aantal deeltjes binnen het opgegeven bereik tellen en de grootte van deze deeltjes meten. U kunt ook onnodige items uitsluiten en overlappende items isoleren. We hopen dat iedereen die deeltjes analyseert en items telt, zoals vreemde stoffen, metaalstructuren en deeltjes, deze catalogus downloadt.
     Verbeter uw productiviteit! Overzicht van werkelijke voorbeelden van installatieresultaten (editie met inspecties binnen het proces) met meetsystemen voor beeldafmetingen
     Waarom leiden inspectieprocessen tot een verbetering van de productiviteit? Met basisvoorbeelden worden in dit document de resultaten van de IM-reeks geïntroduceerd, die dimensionale metingen kan uitvoeren tot 99 punten in slechts seconden bij eenvoudige bewerkingen. We hopen dat mensen die op kwaliteitsgarantie- en productieafdelingen werken dit document downloaden.
     Gebruik verklarende diagrammen om meer te leren over meettechnieken door middel van contactvrije verplaatsingsmeetinstrumenten!
     • Soorten contactvrije verplaatsingssensors
     • Meetprincipes
     • Meettechnieken, etc.

     Deze teksten zijn nuttig voor zowel beginners als experts. Download alle vijf documenten tegelijkertijd.
     Ontelbare lastige sensortoepassingen nu opgelost!
     In staat fijne punten en op lange afstand te detecteren zonder nadelige invloed van kleuren of afwerking van het doel.

     De GV digitale CMOS-lasersensor biedt een oplossing voor lastige toepassingen, waarbij zijn eigenschappen de mogelijkheden van conventionele sensors overstijgen. Ongeacht de oppervlakafwerking of het type, is de afstandssensortechnologie van de GV in staat op stabiele wijze doelen te detecteren. Daarnaast kan de GV door innovatieve geavanceerde functies worden afgestemd voor zelfs de meest lastige toepassingen.
     Verbeterde kwaliteit! Werkelijke voorbeelden van inspecties met visiesensors die resultaten verbeteren in de transportindustrie
     Hebt u ooit gedacht dat u niet anders kon dan vertrouwen op visuele inspecties in de transportindustrie vanwege het gebruik van metalen onderdelen en elektrische componenten met uiteenlopende kleuren? In dit document worden werkelijke voorbeelden geïntroduceerd waarbij visiesensors worden gebruikt om testen op bedrijfszekerheid en inspecties te automatiseren.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.