Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     25 november 2014

     Onderwerp :

     Dit mogen ontwikkelaars niet missen! Drie waarnemingsadviezen voor evaluatie van nieuwe materialen en constructiemethoden.

     e-News@KEYENCE
     Dit mogen ontwikkelaars niet missen! Drie waarnemingsadviezen voor evaluatie van nieuwe materialen en constructiemethoden.
     Maakt u vaak prototypen en evalueert u vaak materialen en constructiemethoden om de productkosten laag te houden en de productprestaties te verbeteren? We geven u een paar handige tips voor efficiënte evaluaties met uw digitale microscoop.
     We gebruiken waarnemingsbeelden om waarnemingstechnieken, methoden voor het kwantificeren van beoordelingsindexen en vergelijkbare informatie te illustreren. Lees deze informatie om meer te leren over een aantal belangrijke punten over evaluatie en de manier waarop deze worden uitgevoerd, zodat u minder prototypen hoeft te maken en minder lang aan de ontwikkeling van producten hoeft te werken.
     Verzameling van werkelijke voorbeelden van installatieresultaten met meetsystemen voor beeldafmetingen voor meer vertrouwen van de klant in de productkwaliteit
     Meer vertrouwen van uw klanten in uw producten leidt direct tot groei van uit uw bedrijf. Waarom krijgen klanten meer vertrouwen wanneer u de IM-reeks installeert? We hopen dat mensen die op kwaliteitsgarantie- en productieafdelingen werken dit document downloaden.
     Een technische geschiedenis van beeldbewerking - Vol. 1 – camera
     Een inleiding tot de geschiedenis van de camera en de vooruitgang die met beeldbewerking is bereikt, van de uitvinding van de camera tot de huidige digitale camera's.
     KEYENCE presenteert de eerste editie van "Een technische geschiedenis van beeldbewerking", waarin de basisgeschiedenis van beeldbewerking wordt beschreven die u met plezier zult lezen en waar u ook nog iets van opsteekt. Onderwerpen: De uitvinding van de camera, fotogevoelig materiaal, camera's, elektronica en CCD-camera's.
     [Nieuw product] Ultra-compacte, vaste codelezer met verbeterd leesvermogen
     Deze codelezer is uitgerust met een geavanceerd leesalgoritme en heeft een ultra-compacte eenheid, waardoor het apparaat op veel verschillende locaties op apparatuur kan worden geïnstalleerd. Zelfs codes die vuil zijn, schuin staan of op hoge snelheid voorbij razen, kunnen nauwkeurig worden gelezen. Zie de catalogus voor meer informatie.
     Een uitgebreide keuze uit vezelkoppen met een versterker met veel functies!
     De FU-reeks beschikt over geavanceerde functies, mega-power, en honderden beschikbare glasvezelkoppen, waaronder types voor zwaar gebruik en voor speciale toepassingen.
     De KEYENCE FU Fiberoptic Sensor-reeks biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid met het brede aanbod van beschikbare glasvezelkoppen, inclusief richtstraal, groot gebied, grote afstand, en zelfs duidelijke objectdetectietypen. Montage-uitdagingen worden aangegaan met unieke en innovatieve ontwerpen, zoals hexkoppen met schroefdraad, cilindrische koppen, en zelfs koppen met geïntegreerde beugels. Afgeschermde, chemisch bestendige, hittebestendige en zeer flexibele glasvezelkoppen bieden betrouwbare prestaties, zelfs in ruige omgevingen.
     Wat zijn de voordelen van het meten van de buitendiameter in 2D in plaats van 1D?
     Dit zijn werkelijke voorbeelden van problemen die klanten hebben ervaren en die zijn opgelost met de hoge-snelheid 2D-meetsensor uit de TM-3000-reeks. We hopen dat u deze documenten doorneemt om te leren hoe deze problemen kunnen worden opgelost.

     • De buitendiameter van een schuin doel meten
     • De buitendiameter van een doel met een ruw oppervlak meten
     • De buitendiameter van meerdere punten met nauwe tussenruimtes meten
     • De buitendiameter van meerdere punten op een draaiend doel meten
     • De buitendiameter van een vast punt meten
     • Veranderingen in een diameter van een doel met meerdere diameters meten
     • De maximum/minimum buitendiameter meten
     Algemene catalogus voor statische eliminator vol technieken en toepassingen
     U kunt deze catalogus gebruiken om de optimale statische eliminator te selecteren—van balktypen, blazertypen en spottypen—die perfect aansluiten op de locatie en toepassing van uw installatie.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.