Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2014

     Nieuwsbrief 2014

     08 december 2014

     Onderwerp :

     U kunt nu de afmetingen van 99 punten in slechts 3 seconden meten. De meetstabiliteit van de IM-reeks is nog meer verbeterd!

     e-News@KEYENCE
     [Nieuw product] U kunt nu de afmetingen van 99 punten in slechts 3 seconden meten. De meetstabiliteit van de IM-reeks is nog meer verbeterd!
     Niet alleen de stabiliteit van de metingen met doorgaande straal, maar ook de stabiliteit van reflecterende metingen door middel van licht is verbeterd. Dankzij de eenvoudige bediening door slechts het doel op de objecttafel te hoeven plaatsen en op de knop te drukken, kan iedereen dezelfde meetresultaten verkrijgen, ongeacht de ervaring van de operator.
     Dankzij de functie waarmee automatisch de optimale belichting wordt verkregen, zoals achtergrondverlichting en ringverlichting, en de automatische meetfunctie, hoeft u geen ingewikkelde instellingen in te voeren! Zie de catalogus voor meer informatie.
     Hoe kan ik de analysefunctie van mijn huidige microscoop verbeteren?
     In dit document wordt een methode beschreven waarmee u een geavanceerde, digitale vergrote analyse kunt uitvoeren door simpelweg KEYENCE's VHX aan te sluiten op het apparaat dat u momenteel gebruikt.
     Het is tegenwoordig noodzaak om digitale apparatuur voor vergrote waarneming te converteren, maar dit product is perfect voor degenen die hun huidige apparatuur willen blijven gebruiken.
     Een sterke contactverplaatsingssensor die zelfs in omgevingen met spattende olie kan worden gebruikt en die een detectieduurzaamheid heeft van 100 miljoen cycli.
     De kop met potloodtype en ø8 mm doorsnede beschermt tegen omgevingsinvloeden en heeft een lange levensduur. Meerdere versterkers, waarvoor vijf koppen kunnen worden bevestigd op één versterker, zijn ook in de configuratie opgenomen.

     • Detectieduurzaamheid: 100 miljoen cycli
     • Omgevingsresistentie: NEMA-type 13/IP67G
     【NIEUW】 Inspectiemethoden en -technologieën die gebruikmaken van uiterst nauwkeurige 2D-laserverplaatsingssensors
     Diverse toepassingen gescheiden volgens het vervaardigde product (voltooide autochassis, banden en lagers) zijn beschikbaar. Deze documenten bevatten voorbeelden van contactvrije inspecties en verklarende grafieken van onze functies en technologie, die lovende kritieken van onze klanten hebben gekregen.
     De GL-R-reeks biedt ZICHTBARE feedback met indicators voor uitlijning in de volledige lengte en een display met 7 segmenten waarop duidelijk mogelijke foutcodes zijn af te lezen.
     Door de eenvoudige configuratie en duidelijke probleemoplossing kan het GL-R-reeks veiligheidslichtgordijn snel worden geïnstalleerd zonder de dagelijkse gang van zaken te lang te onderbreken. Andere kenmerken, zoals een krachtige geëxtrudeerde aluminium behuizing en verzonken lens, bieden de bescherming die nodig is in industriële veiligheidstoepassingen. Om de veelzijdigheid te maximaliseren, biedt de GL-R-reeks ook geavanceerde functionaliteit, zoals programmeerbare demping, afdekking en zelfs zwevende afdekking.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.