1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2015

Nieuwsbrief 2015

06 januari 2015

Onderwerp :

Leer van werkelijke voorbeelden uit de medische zorg! De belangrijkste punten van vergrote waarneming die de kwaliteit verbetert.

e-News@KEYENCE
Leer van werkelijke voorbeelden uit de medische zorg! De belangrijkste punten van vergrote waarneming die de kwaliteit verbetert.
In dit document wordt op begrijpelijke wijze uitgelegd wat de belangrijkste waarnemingspunten van microscopen zijn door middel van meer dan 30 werkelijke voorbeelden van waarneming van doelen, zoals een stent, naald, katheter, pil en cel.
[KAIZEN] Wat zijn de voordelen van het gebruik van visiesensors om de inspectieprocessen te visualiseren?
In dit document wordt beschreven hoe visiesensors gemakkelijk kunnen worden gebruikt om gegevens te verzamelen, hoe traceerbaarheid mogelijk wordt gemaakt en andere manieren om inspecties te visualiseren die niet mogelijk zijn met inspecties die met het menselijke oog worden uitgevoerd.
KEYENCE introduceert een verstelbaar meetsysteem voor beeldafmetingen van het verlichtingstype! Zelfs grotere verbeteringen in de inspectiestabiliteit!
Zelfs met gereflecteerd licht, zijn nu herhaalde stabiele metingen mogelijk! We hopen dat iedereen die verlichting met projectors en vergelijkbare apparaten gebruikt om inspecties uit te voeren de catalogus vandaag nog downloadt. Vergelijk de prestaties van de nieuwe koppen met die van uw huidige apparaten.
Is sensorherhaalbaarheid een probleem?
De LR-reeks combineert eenvoud met de herhaalbaarheid die nu is vereist voor een altijd veranderende productieomgeving.
De LR-reeks sensors is ontwikkeld voor de lastigste toepassingen.  Ze zijn gemaakt om achtergronden en kleuren te negeren en worden niet beïnvloed door variaties en hoeken van oppervlakken.  Ongeacht of het detectiebereik 50mm of 5000mm is, kan de LR een nieuwe standaard van herhaalbaarheid leveren.
Compilatie van contactvrije meettechnieken die kunnen worden bestudeerd aan de hand van geslaagde voorbeelden uit 9 industrieën
In dit document worden toepassingen geïntroduceerd, gecategoriseerd volgens de processen, van contactvrije meetinstrumenten in 9 industrieën, zoals autoindustrie, halfgeleiders en staalverwerking. In dit document worden de meettechnieken en voordelen op eenvoudige wijze beschreven.
NIEUWE krachtige codelezer met automatische scherpstelling maakt installatie eenvoudig
Met slechts een druk op een knop kunnen de 1D- en 2D-codelezers uit de SR-1000-reeks eenvoudig zelfs DPM-codes lezen, wat doorgaans een moeilijk proces is.

  • Eén model kan aan alle inspectiespecificaties voldoen
  • Overal te installeren binnen 1000 mm vanaf het doel
  • Niet beïnvloed door schittering van metalen en reflecterende oppervlakken
NIEUW Ultracompacte 1D- en 2D-codelezers uit de SR-700-reeks met verbeterde leesalgoritmen
Dankzij de geavanceerde verwerkingsfuncties, kunnen codes die vuil zijn, schuin staan of op hoge snelheid voorbij razen, nauwkeurig worden gelezen.
Detecties die lastig zijn met reflecterende sensors kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met deze visiesensor!
Aangezien het gehele oppervlak van het doel wordt vastgelegd, lost de visiesensor uit de IV-reeks de volgende problemen op die gebruikelijk zijn bij reflecterende sensors.

  • Instabiele detecties door verkeerde uitlijning van de positie
  • Instabiele detecties door onzekere richting van het werkstuk
  • Onvermogen gelijktijdige detecties van meerdere locaties uit te voeren
  • Lastige sensoraanpassingen tijdens bewerking

Zie de catalogus voor meer informatie over het oplossen van deze problemen.

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.