Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2015

     Nieuwsbrief 2015

     16 maart 2015

     Onderwerp :

     Een kleurensensor waarin technologie en eenvoud zijn verenigd

     e-News@KEYENCE
     Een kleurensensor waarin technologie en eenvoud zijn verenigd
     Ongeacht of u kleuren vergelijkt, registratiemarkeringen detecteert of naar aanwezigheid van UV zoekt, de CZ-V-reeks is een eenvoudige oplossing voor veel voorkomende problemen.
     Het succes van de CZ-V-reeks is te danken aan de unieke combinatie van technologie en eenvoud. Het toestel heeft drie LED's (rood, blauw en groen) die licht uitstralen en de CZ-V kan de verhouding van elk van deze stralen die worden teruggekaatst berekenen. Hierdoor kan de sensor op ongeëvenaarde wijze herhalen. De installatie is al net zo indrukwekkend. U hoeft alleen maar op een knop te drukken! Bovendien biedt het dubbele digitale scherm real-time feedback, zodat u niet meer hoeft te gissen. Accepteer geen sensors die voortdurend moeten worden bijgesteld of "meestal" werken. Stap over naar de CZ-V en zie met eigen ogen hoe eenvoudig het moet zijn.
     Uitgebreide meetgids
     Een gids voor nauwkeurige meettoepassingen en de geschikte sensor voor elke taak.
     Wij hebben een gids samengesteld om u te helpen bij het kiezen van de juiste high-precision sensor voor uw meetbehoeften. Deze bevat informatie over meetprincipes, toepassingsvoorbeelden, en andere belangrijke punten, die de informatie aanleveren die u nodig heeft om uw toepassing op te lossen. Doe uw voordeel met dit handige hulpmiddel.
     Zo gebruikt u uw microscoop optimaal
     Directe inspectie van defecten op de lijn
     Tegelijkertijd de verspreiding van deeltjes waarnemen en meten
     De binnenkant van apparaten op locatie controleren
     Niet-destructieve inspecties uitvoeren, zelfs op grote doelen

     Deze tekst bevat informatie zoals het bovenstaande. Technieken die alleen mogelijk zijn met microscopen en die zelfs buiten de analyseruimte kunnen worden gebruikt.
     Wat veroorzaakt statische elektriciteit en hoe kan het worden voorkomen?
     Gebruik dit document om een specialist in statische elektriciteit te worden! Dit populaire document kan worden gebruikt om in korte tijd meer te leren over diverse onderwerpen, zoals de principes van statische elektriciteit en oplaadmechanismen, meetmethoden en tegenmaatregelen.
     Hoe kan de IM-reeks de kwaliteit verbeteren en de kosten verlagen? Vragen en antwoorden over het meetsysteem voor beeldafmetingen
     Dit document is een verzameling van onze veelgestelde vragen en antwoorden over de meetfuncties, prestaties, bediening, beheer, constructie en principes van de IM-reeks. Dit is waardevol voor iedereen die in productie of kwaliteitsgarantie werkt.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite