Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2015

     Nieuwsbrief 2015

     30 maart 2015

     Onderwerp :

     Introductie van een ultracompacte visiesensor die aanwezigheid kan detecteren door gehele oppervlakken vast te leggen

     e-News@KEYENCE
     [Nieuw product] Introductie van een ultracompacte visiesensor die aanwezigheid kan detecteren door gehele oppervlakken vast te leggen
     De IV-G-reeks kan meerdere punten detecteren met één unit door het gehele oppervlak van het doel vast te leggen. Deze sensor heeft een omvang die 1/6e van normale modellen is en heeft een flexibele indelingsconnector die tot 330° kan worden gedraaid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Het aanbod bevat ook modellen met een breed zichtveld. De IV-G-reeks maakt het zelfs nog gemakkelijker om sensors te installeren op uiteenlopende locaties.
     Beeldverwerking: Kleurenextractie
     Dit is de eerste in een nieuwe reeks technische gidsen die ingaan op beeldverwerkingstechnieken en -methodes.
     KEYENCE vision systemen werden in gebruik genomen en toegepast door talrijke gebruikers over de hele wereld. De "Beeldverwerking"-reeks documenten gaat in op de functies, de werkingsprincipes, en de gebruikstrucs voor een optimaal gebruik van onze vision systemen. Dit document biedt een gedetailleerde uiteenzetting over kleurextractie, die een kleurengebied specificeert dat moet worden geaccentueerd bij beelden, genomen met een kleurencamera, om een betrouwbare inspectie mogelijk te maken.
     Een nieuwe handleiding voor meetinstrumenten!
     Selectiehandleiding voor werkstukmeting - editie voor grote werkstukken
     Dit is de handleiding die nog ontbrak! Na onze beginnershandleiding, die goede recensies kreeg, hebben we deze handleiding samengesteld. Hierin worden manieren beschreven waarop meetinstrumenten kunnen worden geselecteerd, afhankelijk van het doelwerkstuk. We hopen dat gebruikers die nieuwe meetinstrumenten zoeken deze handleiding downloaden.
     Automatisch tellen van vreemde en vervuilende stoffen door middel van deeltjesanalyse
     Door de functie voor deeltjesanalyse van de nieuwste digitale microscoop van KEYENCE te gebruiken, is het mogelijk de vreemde en vervuilende stoffen automatisch te tellen binnen het zichtveld. Gebruik deze digitale microscoop om inspecties te automatiseren die door mensen worden uitgevoerd, zoals tellen, gebied en omtrek.
     NIEUWE krachtige codelezer met automatische focus voor nieuwe standaard in code lezen
     Met slechts een druk op een knop kunnen de 1D- en 2D-codelezers uit de SR-1000-reeks eenvoudig de meeste streepjescodes lezen, zelfs de doorgaans ingewikkelde DPM-codes.
     NIEUWE ultracompacte 1D- en 2D-codelezers met verbeterde leesfuncties
     Dankzij de geavanceerde verwerkingsfuncties in een compacte behuizing, kan de SR-700 nauwkeurig codes lezen die vuil zijn, schuin staan of op hoge snelheid voorbij razen.
     Een optische vergelijker die virtuele lijnen kan meten zonder berekeningen uit te voeren
     Het meetsysteem voor beeldafmetingen uit de IM-reeks kan metingen van virtuele lijnen uitvoeren, waarvoor normaal gesproken berekeningen nodig zijn, in slechts 3 seconden. We hopen dat u deze verzameling van meetvoorbeelden van virtuele lijnen zult bekijken. Dit document bevat essentiële informatie als u optische vergelijkers en meetmicroscopen gebruikt.
     Halveer uw sensorvoorraad
     Met verbeterde herhaalbaarheid en duurzame (roestvrijstalen) behuizing, is de LR-Z-reeks de vervanging van de meeste detectiesensors in grote productieomgevingen.
     De LR-Z-reeks heeft niet alleen de verwachting van wat een detectiesensor kan doen veranderd, maar ook hoe lang deze kan meegaan. Deze sensor kan de duurzaamheid (SUS316L roestvrijstalen behuizing) en de herhaalbaarheid in het proces verbeteren. Deze combinatie is niet onopgemerkt gebleven en dat is de reden waarom grote productiefaciliteiten de LR-Z-reeks hebben overgenomen als hun nieuwe standaard.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite