Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2015

     Nieuwsbrief 2015

     01 juni 2015

     Onderwerp :

     Beeldverwerking: van ultracompacte vision sensor tot OCR.

     e-News@KEYENCE
     Download een gratis exemplaar van het nieuwste technische document uit onze reeks: OCRvoor beeldverwerking
     Introductie van een reeks informatie, van het principe achter de inspectie van markeringen tot nuttige functies
     In diverse werkomgevingen is steeds meer vraag naar tekstherkenningsinspectie, waaronder het beheer van serienummers en datumcodes.
     De functie KEYENCE OCR biedt ondersteuning voor veranderingen in de vorm en hoogte van tekens, en nog veel meer! Een reeks informatie, van de basisprincipes van inspectie van markeringen tot nuttige functies, is samengevoegd in één document. Bekijk de informatie op uw gemak.
     Problemen door verstopte druksensoren??
     Het unieke keramieke vlakke frontmembraan van GP-M voorkomt verstoppingen en kan in minder tijd worden schoongemaakt dan conventionele modellen.
     De roestvrijstalen behuizing van de GP-M met de krachtige IP67-classificatie maken dit de perfecte duurzame druksensor voor elke omgeving. De GP-M is niet alleen duurzaam maar ook zeer eenvoudig te installeren en te bedienen. Duidelijke digitale waarden, een zeer zichtbare indicator en veelzijdige montageopties voor simpele integratie en bediening. De GP-M biedt ook verbeterde functionaliteit waarbij de sensor kan worden aangepast aan elke individuele toepassing door middel van meerdere uitvoeropties en verschillende andere geavanceerde functies.
     Een high-speed optische micrometer die het algemene concept weerlegt dat het lastig zou zijn om metingen uit te voeren
     "Met deze micrometer kan iedereen gemakkelijk dimensionale metingen uitvoeren!" Deze high-speed optische micrometer van KEYENCE is niet alleen populair vanwege de hoge snelheid en stabiele metingen, maar ook door de eenvoudige configuratie. We hebben ook een handleiding samengesteld die u kunt gebruiken om de optimale meetmethoden te leren.
     Handleiding voor directe onderdeelmarkering voor 2D-codelezers
     Deze handleiding kan worden gebruikt om de trucs te leren, zoals de celgrootte en lichtinstellingen, die nodig zijn voor het lezen van gemarkeerde codes. Ook worden de optimale markeringsapparaten beschreven voor het markeren en verwerken van verschillende materiaalsoorten, zoals hars, metaal en glas.
     Technische handleiding voor microscoop: Lenstechnologie
     De digitale microscopen van KEYENCE kunnen beelden in luttele seconden scherpstellen.
     Dit document bevat informatie, bijvoorbeeld over de structuur van lenzen en aberratie, die nuttig kan zijn als u lenzen selecteert.
     [Nieuw product] Introductie van een ultracompacte visiesensor die aanwezigheid kan detecteren door gehele oppervlakken vast te leggen
     De IV-G-reeks kan meerdere punten detecteren met één unit door het gehele oppervlak van het doel vast te leggen. Deze sensor heeft een omvang die 1/6e van normale modellen is en heeft een flexibele indelingsconnector die tot 330° kan worden gedraaid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Het aanbod bevat ook modellen met een breed zichtveld. De IV-G-reeks maakt het zelfs nog gemakkelijker om sensors te installeren op uiteenlopende locaties.
     Inspectiesystemen en gegevensbeheer hoeven niet apart te zijn
     De IM-reeks neemt de grenzen weg tussen inspectiesysteem en gegevensbeheer om uw proces te vereenvoudigen

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite