Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2015

     Nieuwsbrief 2015

     15 juni 2015

     Onderwerp :

     Nieuw IM meetsysteem, analyse advies voor microscopie en verplaatsingssensoren: zowel taster als contactloos

     e-News@KEYENCE
     [Nieuw product] Meetsysteem voor beeldafmetingen met de functionaliteit van een optische vergelijker en hoogtemeter
     Er is een hoogtemeter beschikbaar voor KEYENCE'S meetsysteem voor beeldafmetingen, waarvoor u alleen maar het object hoeft te plaatsen en op de knop te drukken om de afmetingen te meten. U hoeft niet meer verschillende meetinstrumenten te gebruiken voor verschillende meetpunten en u krijgt gelijkmatige meetresultaten, ongeacht de gebruiker.
     Nieuwe lasersensor voor alle doeleinden! Veelzijdig, duurzaam en krachtig!
     Met de krachtige time-of-flight-technologie is superieure detectiestabiliteit mogelijk ongeacht het oppervlak, de kleur of de vorm van het doel. Lastige toepassingen zijn nu eenvoudig met de aan te passen en innovatieve functies van de LR-T.
     KEYENCE's "Sensorhandboek", uw eerste stap richting hogere productiviteit, is klaar!
     "Wat is een FA-sensor? Wat is een verplaatsingssensor?" In dit handboek worden deze vragen beantwoord! Als u kennis hebt van de modellen en principes van FA-sensors, kunt u bekijken wat u precies met deze apparaten kunt doen. Door meer te leren over de basisprincipes, kunt u snel uw productiviteit verhogen. We hopen dat u dit handboek zult lezen.
     [Nieuw product] potloodvormig luchtdruktype contactverplaatsingssensor
     Een potloodvormige sensorkop met een doorsnede van 8 millimeter is toegevoegd aan het programma van instrumenten in de GT-serie, die gebruik maken van een principe waardoor volgfouten geheel worden vermeden. Hoge omgevingsbestendigheid en lange levensduur. Omdat dit type geen aandrijfmechanisme nodig heeft, is het mogelijk de installatieruimte en het aantal onderdelen te verminderen.
     Leer meer over de principes van randdetectie (edge detection), waarmee u nog meer beeldverwerkingstoepassingen tot uw beschikking hebt
     Randinspecties worden voornamelijk gebruikt voor positionering en bij het meten van afmetingen, breedte en hoeken. Bovendien, als u de detectieprincipes begrijpt, kunt u randinspecties gebruiken in uiteenlopende toepassingen, zoals vormgevingsinspecties en onderscheiding van producttype. We hopen dat dit handboek nuttig zal zijn bij het verbeteren van uw vision controles.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite