Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2015

     Nieuwsbrief 2015

     13 juli 2015

     Onderwerp :

     Vertraging door moeilijke controle?

     e-News@KEYENCE
     Vertraging door moeilijke controle?
     De lichtgordijnen van de GL-R-serie voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen terwijl u snel toegang tot uw machine heeft wanneer dat nodig is.
     Leer van de automotive industrie! De nieuwste beeldverwerkingstoepassingen
     Waarom is gebruik van beeldverwerking toegenomen in de automotive industrie? U kunt dit document gebruiken voor informatie over de nieuwste inspectietechnieken, die ook kunnen worden gebruikt in andere industrieën.
     Verplichte stof voor ingenieurs: Voorbeelden van de nieuwste visuele inspecties voor elektrische en elektronische onderdelen
     Dit document introduceert de meest recente technologie voor het uitvoeren van uitgebreide observatie van een scala aan toepassingen zoals solderen met soldeerballetjes, met soldeerdraad, en bij verpakking. Uitleg wordt gepresenteerd samen met observatiebeelden genomen met digitale microscopen.
     Het verzamelen van inspectievoorbeelden door 2D profielprojectie dat eenvoudig uit te voeren is en die een ultra-hoge nauwkeurigheid in de orde van 0,1 μm hebben
     Met de IM-serie profielprojectoren, kan iedereen in 3 seconden zeer nauwkeurige metingen van objecten uitvoeren (in de orde van 0,1 µm). Gewoon plaatsen en drukken! Deze gids is verplichte stof voor iedereen die dimensiemetingen op een gemakkelijkere, snellere, en nauwkeurigere manier wil uitvoeren.
     Voorkom het vrijgeven van defecte producten! Waarom kiezen mensen het in-line profielprojectiesysteem van de TM-serie voor alle inspecties?
     Samen met de toegenomen strengheid van inspectienormen, is ook het aantal klanten van KEYENCE dat de optische ijkmeters gebruikt van de TM-3000 serie, die in-line kunnen worden toegepast, toegenomen. Dit document zal de technologie en knowhow introduceren die het elimineren van het vrijgeven van defecte producten mogelijk maken.
     Statische SJ-serie eliminatoren, die kunnen worden geïnstalleerd nadat het systeem in bedrijf is
     Naast het spottype, blowertype en balktype is nu een breed blowertype en een smal bartype verkrijgbaar. U kunt verschillende types overeenkomstig de werkomgeving en apparaten ter plaatse installeren.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite