1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2016

Nieuwsbrief 2016

22 maart 2016

Onderwerp :

Veiligheidsvoorziening met geavanceerde functionaliteit

e-News@KEYENCE
Veiligheidsvoorziening met geavanceerde functionaliteit
Programmeerbare uitschakeling, extra uitgangen, en ingebouwde uitlijnindicatoren zijn standaard op de GL-R-reeks Beveiligingslichtgordijn. Specifieke veligheidsrelais met plug-&-play-kabels zijn ook beschikbaar.
Beheers statische lading - mechanismen van statische hechting
KEYENCE biedt fundamentele oplossingen voor problemen met statische elektriciteit. Deze goed ontvangen tekst bevat informatie over de oorzaken van en tegenmaatregelen tegen statische hechting, beginnend bij het mechanisme dat veroorzaakt dat statische elektriciteit optreedt.
Gemakkelijke leidraden voor keuze en gebruik van meetinstrumenten
Met behulp van de optimale meetmethode voor de vorm en condities van een doel verkrijgt u nauwkeurige meetresultaten.
Gebruik deze leidraden om te leren hoe meetinstrumenten te selecteren en metingen uit te voeren. De informatie wordt gepresenteerd met behulp van voorbeelden van metingen zoals dikte, buitendoorsnede en deflectie.
Handigheden voor het stabiliseren en meten van de afmetingen van gestampte onderdelen
Deze leidraad leert u de voordelen en voorzorgsmaatregelen gerelateerd aan verschillende typen stampen. Hij biedt uitleg die gemakkelijk is te begrijpen, zelfs voor beginners, bij de introductie van meetinstrumenten die voor gestampte onderdelen worden gebruikt, samen met meetvoorbeelden.
Draagbare en vast opgestelde codelezers die gemakkelijk uitdagende codes kunnen lezen
KEYENCE codelezers bieden de gebruikers hoge prestaties die gemakkelijk zijn te gebruiken. Leesinstellingen worden automatisch geoptimaliseerd en codes die zijn aangebracht op gekromde, uitgesneden of ruwe oppervlakken kunnen worden gelezen.
Technieken voor vergrote waarneming van schroeven, kunsthars, connectors en soldeer
Deze handleidingen bieden primaire kennis zoals onderdeeltypes, terminologie en karakteristieken. U kunt deze handleidingen ook gebruiken om technieken voor vergrote waarneming te leren uit detailvoorbeelden, hetgeen de teksten bruikbaar maakt voor staftrainingen.
Voorbeelden van zichtbaarheidsverbeteringen (Kaizen) met behulp van observatiesystemen
Deze leidraad biedt voorbeelden van succesvolle zichtbaarheidstoepassingen met behulp van observatiesystemen. U kunt van deze voorbeelden leren door de situatie voor en na een observatiesysteem te onderzoeken.

·"Kaizen" voor & na
·"Kaizen" bewezen voorbeelden
·Functies die zichtbaarheid ondersteunen

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.