Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2016

     Nieuwsbrief 2016

     04 april 2016

     Onderwerp :

     Een contactverplaatsingssensor met ongeëvenaarde nauwkeurigheid, duurzaamheid en hoge weerstand tegen omgevingsinvloeden

     e-News@KEYENCE
     Een contactverplaatsingssensor met ongeëvenaarde nauwkeurigheid, duurzaamheid en hoge weerstand tegen omgevingsinvloeden
     Deze contactverplaatsingssensor heeft een extreem hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen in de omgeving en kan uiterst precieze metingen uitvoeren binnen zijn gehele meetbereik. Dankzij de naadloze constructie kan deze sensor zelfs in ruige omgevingen worden gebruikt.
     Wat maakt onze 2D/3D profielsensor anders?
     Met talloze profielsensoren op de markt kan het lastig zijn om te bepalen welke een duurzame oplossing biedt voor uw huidige en toekomstige toepassingen. Download de catalogus hieronder om meer te leren over vijf van de vele technologieën die ons onderscheiden van conventionele laserprofilers en hoe u van deze verschillen kunt profiteren.
     Volledig automatisch! Plaats en druk om direct 99 punten van dimensionale afmetingen te meten!
     Een meetsysteem voor dimensonale afmetingen dat eenvoudig door iedereen bediend kan worden,zonder ingewikkelde instellingen. In de catalogus vindt u gedetailleerde informatie over toepassingen en technologische informatie. Dit is essentiële informatie als u optische vergelijkers en meetmicroscopen gebruikt en u zich zorgen maakt om de ingewikkelde instellingen voor apparaten zoals CNC's.
     Drie stappen voor introductie van traceerbaarheidssystemen
     Deze documenten kunnen worden gebruikt om snel de belangrijkste punten te leren kennen voor de introductie van traceerbaarheidssystemen in de auto-, elektronica-, voedingsmiddelen-, medische en cosmetica-industrieën.
     [Nieuw product] Meet- en vergelijkingsfuncties! 3D-profielmeetinstrument voor eenmalige opname
     Het nieuwe model uit de VR-reeks kan 3D-metingen op vlakken uitvoeren in slechts 4 seconden. Met deze functie kunt u de profielen van meerdere doelen vergelijken, differentiële metingen met CAD-gegevens uitvoeren en beoordelen of producten binnen uw vereiste toleranties vallen.
     100 tips over beeldverwerking uit werkelijke stabiele detectievoorbeelden [Voorverwerking editie vol. 1]
     ·Verwijdering van lichtreflecties/ongelijkmatige verlichting
     ·Verwijdering van verschillen tussen werkstukken

     Lees deze handleiding en leer meer over deze en andere tips. De handleiding bevat informatie over de typen en toepassingen van beeldverbeteringsfilters, die essentieel zijn voor het uitvoeren van stabiele inspecties.
     [Nieuw product] Detecteer ELKE wijziging in de vormgeving!
     De NIEUWE Full-Spectrum LR-W-reeks biedt een oplossing voor de meest diverse toepassingen ooit. Gebruik voor aanwezigheids-/afwezigheidstoepassingen, differentieer producten met lichte afwijkingen, detecteer registratiemarkeringen en verifieer kleuren.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite