Nieuwsbrief 2017

01 mei 2017

Onderwerp :

Veiligheidsvoorziening met geavanceerde functionaliteiten

e-News@KEYENCE
Veiligheidsvoorziening met geavanceerde functionaliteiten
Programmeerbare uitschakeling, extra uitgangen, en ingebouwde uitlijnindicatoren zijn standaard op de GL-R-reeks Beveiligingslichtgordijnen. Een specifiek veiligheidsrelais met plug-&-playkabels is ook beschikbaar.
100 beeldverwerkingstips over stabiele oplossingen voor moeilijke toepassingen
·Verwijdering van lichtreflecties/ongelijkmatige verlichting
·Verwijdering van verschillen tussen werkstukken

Lees deze handleiding en leer meer over deze en andere tips. De handleiding bevat informatie over de typen en toepassingen van beeldverbeteringsfilters, die essentieel zijn voor het uitvoeren van stabiele inspecties.
Streepjescode/2D-codelezer algemene catalogus
Deze catalogus bevat informatie over al onze Auto ID-producten, waaronder vaste-hand- en laserscanners. In het document zijn ook voorbeelden van toepassingen te vinden.
Een optische vergelijker die dezelfde resultaten oplevert, ongeacht de gebruiker
Niet alleen zijn de meetresultaten van de IM-reeks onafhankelijk van de gebruiker, maar is de meettijd ook slechts 3 seconden. Bovendien worden de meetresultaten automatisch bijgehouden en kan ook een hoogtemeting worden uitgevoerd. Download de catalogus voor meer informatie over deze voordelen van de IM-reeks.
Simpelere en nauwkeurigere stapmetingen
Hoe kunt u stapmetingen uitvoeren zonder contact of fouten die door de schuinstand van het doel worden veroorzaakt? Download deze handleiding als u problemen met deze metingen ondervindt met contactsensors, 1D-laserverplaatsingssensors of meetmicroscopen.
Voorbeelden van toepassingen met onze voordelige visiesensor
In deze handleiding vindt u veel informatie over hoe u uw bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Download de handleiding om voorbeelden te zien van de detectietoepassingen van onze visiesensor.
Een geïllustreerde handleiding voor digitale microscooptechnologie
Dit populaire document is in grote aantallen gedownload. Het bevat 30 pagina's met illustraties en uitleg van onderwerpen zoals de optische mechanismen van lenzen, verlichtingstechnieken en de nieuwste digitale waarnemingstechnologie.

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.