Nieuwsbrief 2017

04 september 2017

Onderwerp :

100 tips voor stabiele machinezichtinspecties

e-News@KEYENCE
100 tips voor stabiele machinezichtinspecties
De kortste weg naar geslaagde beeldverwerking is te leren van voorbeelden uit de praktijk. In deze handleiding introduceren experts de belangrijkste punten voor een stabiele inspectie.
[NIEUW] Het brede gezichtsveld van de codelezer en de grote scherptediepte verbeteren uw productiviteit in semi-automatische processen
Met conventionele modellen wordt het werk in drie stappen uitgevoerd: Het product in de ene hand nemen. De handheld codelezer in de andere hand nemen. De code scannen. Deze stappen kunnen nu echter tegelijkertijd worden uitgevoerd, wat zowel de productiviteit als de nauwkeurigheid enorm verbetert.
Sneller en gemakkelijker onderdeelafmetingen uitvoeren
Een kortere inspectietijd leidt direct tot een hogere productie-efficiëntie. Iedereen kan met ons meetsysteem voor beeldafmetingen uit de voeten. In deze handleiding vindt u voorbeelden van metingen.
5 redenen om van schuifmaten en micrometers weg te stappen
In deze handleiding worden duidelijk de voordelen beschreven die leiden tot automatisering, verbeterde cyclustijd en verbeterde kwaliteit. Iedereen die 100% inspecties en in-line inspecties wil implementeren moet dit lezen!
Automatiseer visuele inspecties met gemak en tegen lage kosten
De verlichting en de lens zijn in de IV-reeks ingebouwd. Dit betekent lagere kosten en geen lastige selecties meer. De eenvoudige bediening, waarmee iedereen een volledige installatie in slechts 1 minuut kan uitvoeren, wordt ook zeer hoog geprezen.
Technieken voor vergrote waarneming van schroeven, kunsthars, connectors en soldeerwerk
Deze handleidingen bieden primaire kennis zoals onderdeeltypes, terminologie en karakteristieken. U kunt deze handleidingen ook gebruiken om technieken voor vergrote waarneming te leren uit detailvoorbeelden, hetgeen de teksten bruikbaar maakt voor personeelstrainingen.
Detecteer ELKE wijziging in kleur en oppervlakte!
De NIEUWE Full-Spectrum LR-W-reeks biedt een oplossing voor de meest diverse toepassingen ooit. Gebruik voor aan-/afwezigheidstoepassingen, differentieer producten met lichte afwijkingen, detecteer registratiemarkeringen en verifieer kleuren.

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.