Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2018

     Nieuwsbrief 2018

     22 januari 2018

     Onderwerp :

     Eenvoudige en nauwkeurige beveiliging, detectie en metingen

     e-News@KEYENCE
     Leren van andere industrieën, KKR-verbeteringsstrategieën
     Dit is het finale verzamelde werk aangaande KKR-verbeteringsstrategiën betreffende de gehele industriële sector. Hierin wordt gebruikt gemaakt van voorbeelden om de verschillende voordelen aan te geven die kunnen worden behaald door processen voor vergrote waarneming, testen en analyse efficiënter te maken. Lees deze handleiding om meer hierover te leren.
     Veiligheidsvoorziening met geavanceerde functionaliteit
     Programmeerbare uitschakeling, extra uitgangen, en ingebouwde uitlijnindicatoren zijn standaard op de GL-R-reeks Beveiligingslichtgordijnen. Specifieke veligheidsrelais met plug-&-play-kabels zijn ook beschikbaar.
     [Nieuw product] Verrassende detectiecapaciteit
     Hoe krachtig is een beeldverwerkingssysteem met meerdere spectra?
     Dit systeem combineert LED-verlichting in acht kleuren met een volledig nieuw inspectie-algoritme.
     Dit maakt het mogelijk zelfs minuscule veranderingen in doelen nauwkeurig te detecteren, ongeacht de kleur, vorm, glans of type van het doel.
     Codelezerstatus overal op elk moment controleren
     De bedrijfsstatus van de KEYENCE-codelezer uit de SR-2000-reeks kan vanuit een webbrowser worden gecontroleerd. Dit maakt het mogelijk snel problemen te ontdekken, zelfs als u niet op locatie bent.
     Hoe hebben ze hun meettijd voor afmetingen verkort?
     Hoe kan meettijd worden verkort en nauwkeurigheid worden verbeterd? Leer deze geheimen via 20 voorbeelden met het meetsysteem voor beeldafmetingen uit de IM-reeks.
     Simpelere en nauwkeurigere stapmetingen
     Hoe kunt u stapmetingen uitvoeren zonder contact of fouten die door de schuinstand van het doel worden veroorzaakt? Download deze handleiding als u problemen met deze metingen ondervindt met contactsensors, 1D-laserverplaatsingssensors of meetmicroscopen.
     Contactsensors voor vele toepassingen
     Door de brede variëteit aan meetunittypes die kunnen worden gecombineerd met vele montagebeugels zijn metingen op meerdere punten en metingen vanuit alle richtingen mogelijk. Deze montagebeugels kunnen worden gebruikt voor het verlagen van de ontwerpkosten en het reduceren van de bewerkingskosten van montagegaten.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.